KAMPÁNY!

KAMPÁNY!

2012. január 30., hétfő

La Push vámpírja II. Új Nemzedék - 42. fejezet

42. fejezet

(Alice szemszöge)

Már annyira izgatott voltam a duplaesküvő miatt. Még rengeteg dolgunk van addig, de a legfontosabb dolog, hogy a ruhák, és a menü már megvannak. Már csak az esküvői torták vannak hátra. Bár ez Tanya szempontjából természetesen nem túl érdekes, de Johanna és a farkas családunk részéről számíthat, hogy milyen ízű lesz. Mindenesetre most megyek és felveszem Johannát és Tanyát, hiszen attól, hogy mi nem fogunk enni Tanya számára is fontos lehet, hogy milyen a torta. Főleg, hogy Justin fog enni belőle, úgyhogy biztosan akar majd ő is valami extra finomságot.
-         Alice, eljössz velem a hegyekbe ma? – kérdezte szerelmem miközben hátulról átölelt.
-         Ma megyünk a cukrászdába, úgyhogy napközben sajnos nem jó, de este, ha visszaértem, akkor szívesen veled tartok – ajánlottam a lehetőséget.
-         Rendben van, akkor, amíg vissza nem jössz, addig én előkészülök a kis kiruccanásunkhoz.
-         Ez remek ötlet – mosolyogtam rá.
-         Nem ér a jövőt kémlelni, mert meglepetést tervezek – mondta komolyan.
-         Jól van, úgyis most Johanna és Tanya jövőjét kémlelem, hogy megtudjam, hogy pontosan mit szeretnének, úgyhogy ígérem, nem fogok leskelődni – emeltem esküre a kezemet.
-         Helyes – mosolyodott el Jasper. Majd gyengéd csókot nyomott a számra. – Na, menj, már biztosan nagyon várnak. Szerintem vidd el Prue-t is. Az almás pite is újdonság volt neki néhány napja, talán tortát még nem is nagyon látott.
-         Jó ötlet, Prue egyébként is rajong a vásárlásért – csillantak fel a szemeim. – Akkor este – nyomtam még egy puszit Jazz szájára. Majd egy szempillantás alatt Prue szobája előtt termettem, és bekopogtattam.
-         Igen? – nyitotta ki azonnal az ajtót.
-         Van kedved eljönni velem és a lányokkal esküvői torta kóstolóra? – kérdeztem lelkesen.
-         Hm… jól hangzik – lelkesedett ő is. – Várj, nem leszek én ott útban? Mármint, a lányoknak kell tortát választani, nem nekem.
-         Szerintem egyikük sem fogja bánni, hogyha te is ott leszel és segítesz a döntésben. Egyébként is, szükség lesz néhány kisebb tortára is, és azoknak az ízét is ki kell választani, úgyhogy határozottan szükség van rád – mondtam ellentmondást nem tűrve.
-         Akkor gyorsan felkapok egy farmert, és már mehetünk is – szalad el a gardróbja felé. – Addig gyere be nyugodtan – fűzte még hozzá.
-         Hűha, nagyon szép lett a szobád – csillantak fel a szemeim.
Tényleg fantasztikusak lettek a falak, a színek a díszítések. Prue tehetséges művész volt. Kár, hogy nem fogja tudni kamatoztatni az életben ezt a tehetségét, hiszen mivel nem öregszik, nem adhatja majd el a képeit, pedig gyönyörűek lesznek.
-         Köszönöm – kukkantott ki a gardróbjából. – Imádok festeni, mindig is szerettem a művészeteket. Már amikor volt alkalmam látni valami szépet. Na, kész is vagyok – lépett ki a gardróbból.
-         Hűha, gyönyörű vagy. Magam sem állíthattam volna össze tökéletesebb kombinációt – mondtam elismerően.
Prue-nak vitathatatlanul csodás ízlése volt. A piros farmerszoknya fantasztikusan mutatott a fekete felsővel, a piros farmerdzsekivel, fekete harisnyával, és piros bokacsizmával. Ha nem tudnám, hogy már foglalt a szíve, akkor azt hinném, hogy hatalmas hódításra készül.
-         Köszönöm – pirult el azonnal. – Csak felkaptam valamit – mondta aztán szemlesütve.
-         Ha ilyen, amikor csak felkapsz valamit, akkor nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen az, amikor kombinációt állítasz össze éppen – mondtam határozottan.
-         Pedig nem direkt csinálom, egyszerűen csak úgy jön. Logikus, hogy milyen ruhadarabhoz milyen kiegészítőkre van szükség – magyarázta halkan.
-         Végre valaki egyetért velem a családból. Hát ezt magyarázom nekik már több évtizede – tártam szét a karjaim.
Majd egy határozott mozdulattal Prue nyakába borultam. Annyira jó volt, hogy tudok a divatról beszélgetni valakivel Rose-on kívül. Rose mostanában nagyon el van foglalva Emmett nevelésével, és a keresztfiával, na meg a leendő keresztlányával, úgyhogy kevesebb ideje van rám mostanában, mint máskor.
-         Nos, nem tagadom, hogy én is nagyon élvezem a közös vásárlásainkat – mondta határozottan.
-         Zene füleimnek. Mit szólnál, ha jövő héten nyakunkba vennénk a plázát? – kérdeztem felpörögve.
-         Örömmel – kezdett el aprókat szökellni a boldogságtól.
Imádtam a kislányos lelkesedését. Bár ez tíz évesen még nem meglepő, de azt sem bánnám, hogyha megmaradna ilyennek a stílusa. Ha lehetne lányom, akkor biztosan ilyen lenne, mint Prue.
-         Remek, akkor ezt majd még megbeszéljük, de most induljunk – ragadtam meg a kezét, és magam után húztam a kocsihoz. Majd mind a ketten bepattantunk, és már száguldottunk is Johanna háza felé. A lányok már készenlétben vártak ránk, és amint megálltunk már ki is léptek az ajtón, és bepattantak hozzánk a kocsiba.
-         Sziasztok – köszönt nekik Prue mosolyogva.
-         Helló, már alig vártunk titeket – mondták a lányok boldogan. – Én csokitortát kérek. Lehetőség szerint valami jó étcsokisat – mondta Johanna határozottan.
-         Justin azt mondta, hogy tejszínes epertortát kér – mondta Tanya. – Emlékszem, hogy szerettem valaha az epret, de az ízét már nem igazán tudom felidézni – gondolkodott el.
-         Eper? Olyan íze van, mint a vadszamócának? – kérdezte Prue.
-         Hát, valami hasonló – vágta rá Johanna.
-         Akkor én is szeretem a tejszínes epertortát – nyalta meg a száját Prue. – Az étcsokisat is biztosan szeretem, mert a csokit is szeretem.
-         Billy azt mondta, hogy legyen benne mogyorós torta is – szólalt meg ismét Johanna.
-         Oké, tehát étcsoki, mogyoró, tejszínes-eper – bólogattam hevesen. – Prue, te mire vágysz?
-         Nem tudom, én még nem nagyon találkoztam tortával – harapott az ajkába Prue.
-         Akkor éppen itt az ideje, hogy összebarátkozzatok – mondtam. Közben pedig már le is parkoltam a cukrászda előtt. Mind a négyen hatalmas mosollyal az arcunkon léptünk be az ajtón, a cukrászda tulajdonosa pedig azonnal felénk sietett.
-         Miss. Alice, örülök, hogy már el is jöttek hozzánk – fogta meg a kezemet. Majd kedves csókot nyomott a kézfejemre. – Erre fáradjanak utánam, kérem – mutatta az utat a különterem felé, ahol már minden elő volt készítve. – A tortakóstolók azonnal itt lesznek, ha bármilyen egyéb kérésük van, akkor nyugodtan szóljanak Samanthának, ő a felelős a tortákért.
-         Rendben van, nagyon köszönjük – foglaltunk helyet mindannyian az asztal körül.
Nem sokkal később pedig valóban megjelentek az itt dolgozók, méghozzá rengeteg mini tortacsodával. A lányok pedig azonnal lelkesen vetették rá magukat a szebbnél szebb tortakölteményekre.
-         Én ezt imádom, ez micsoda? – csillant fel Prue szeme a negyedik kóstolás után.
-         Az oroszkrém torta, kisasszony – válaszolta Samantha.
-         Lehetne egy ilyen torta is? – nézett rám Prue kérdőn.
-         Természetesen – mosolyogtam rá. – Legyen szíves felírni egy harmincszeletes oroszkrém tortát is, és el is vinnénk két szeletet most belőle majd, ha végeztünk.
-         Igenis, hölgyem – biccentett Samantha.
-         Nekem ez ízlett a legjobban – mutatott rá Johanna az egyik csokitortára. – Justin kedvence pedig kétségkívül ez lenne, ha megengedsz egy tanácsot Tanya.
-         Igen, bízom benned – mondta Tanya azonnal.
-         Rendben, akkor ez a két íz lesz a torták fő vonulata. Johanna találtál valami mogyorós tortát, ami jó lehet Billynek? – tettem fel a következő kérdést.
-         Igen, ez a mogyorós grillázs azt hiszem, hogy tökéletes lesz a számára – vágta rá Johanna azonnal.
-         Oké, akkor azt hiszem, hogy itt végeztünk is – biccentettem elégedetten. – Akkor csomagoltassunk két adat süteményt, és mehetünk is haza. A többit már majd én elintézem telefonon.
-         Rendben, egy kicsit úgyis fáj a derekam – kecmergett ki Johanna a székből. – Egy kicsit kezd nehéz lenni a pocakom.
-         Ez természetes Carlisle szerint, úgyhogy nem lesz semmi baj – legyintettem.
-         Igen, tudom, hogy így van, hiszen én is orvos vagyok, csak már nem vagyok olyan virgonc, mint eddig – válaszolta azonnal.
-         Carlisle és Esme nem most fognak indulni? – kérdezte Prue hirtelen.
-         De igen, viszont nincs miért aggódni, mert azt ígérték, hogy megvárnak minket, és csak azután indulnak el, miután mindenkitől elköszönnek – vágtam rá azonnal.
-         Oh, akkor jó – mosolyodott el Prue azonnal.
-         Akkor menjünk, ne várassuk meg Carlisle-t és Esmét – mondta Johanna határozottan.
-         Rendben, már indulhatunk is – vágtam rá.
Majd kint még összeválogattunk némi süteményt elvitelre, és leegyeztettük a tortarendelést. Azután pedig már be is pattantunk a kocsiba, és már száguldottunk is a Cullen villa felé. Esme és Carlisle már a nappaliban voltak, és türelmesen vártak minket a többiekkel együtt.
-         Hiányozni fogtok nekünk – ölelgetett meg minket Esme. – Mindenesetre az esküvőre mindenképpen hazalátogatunk, nem hagynánk ki a világ minden kincséért sem.
-         Helyes, ezt el is várom – vágtam rá azonnal.
-         Ha bármi baj van, akkor szóljatok és jövünk – nézett Carlisle Johannára és Gabyra határozottan. – Edward le tudja vezetni a szüléseket, de ha szükség van rám, akkor ne habozzatok hívni minket.
-         Úgy lesz – vágta rá Johanna azonnal. – Bár valószínűleg meg fogjuk oldani Edwarddal, ha szükséges – fűzte még hozzá.
-         A legjobb tanítványom vagy, Johanna, Edwarddal együtt, úgyhogy eszem ágában sincs kételkedni bennetek.
-         Köszönjük – biccentett Edward.
Miután Esme és Carlisle mindenkitől elbúcsúzott beszálltak az autóba, és útnak is indultak, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak. Folyamatosan figyeltem a jövőjüket eddig is, és ezután is azt fogom tenni, de Anthony hiedelmével ellentétben semmi bajt nem láttok a jövőjükben. Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy nem lesz itt semmi gond.
-         Furcsa lesz itthon Esme és Carlisle nélkül, nem? – kérdezte Emmett hirtelen. – Mármint, egész életünkben, talán néhány hétre hagytak minket magunkra. Már úgy megszoktam a jelenlétüket.
-         Igen, fura már most is – bólintott rá Edward. – De legalább kikapcsolódnak egy kicsit – fűzte még hozzá. – Már rájuk fér egy kis szórakozás.
-         Az már biztos – vágta rá Rose. – Szórakozásról jut eszembe, azt ígértem Timnek, hogy elviszem moziba, van kedve még valakinek velünk tartani.
-         Majd én megyek veletek – szaladt hozzájuk Marie azonnal. – Anyu, apu, ugye elengedtek? – nézett kérdőn a szüleire.
-         Hát persze, kicsim, menj csak – vágta rá azonnal Nathalie.
-         Jah, anyu meg apu addig majd Monopolyzik – röhögött fel Emmett azonnal.
-         Az jó játék, én is szeretem – rántotta meg a vállát Marie. – Emily, te is jössz velünk?
-         Nem, én Emmett bácsival elmegyek kempingezni ma éjjel – vágta rá Emily azonnal.
-         Felmegyünk és megnézzük a hegyekben a patakokat – biccentett Emmett.
-         Akkor jó, mindenki mehet a dolgára – mondtam határozottan.
-         Mi is mehetünk a dolgunkra? – jelent meg szerelmem egy nagy hátizsákkal a kezében.
-         Ami azt illeti, igen, mi is mehetünk a dolgunkra – vigyorodtam el. Régen voltunk már Jasperrel egy kicsit kimozdulni. Már éppen itt van az ideje, hogy egy kicsit kettesben legyünk.
-         Helyes, akkor, sziasztok – intett Jasper a többieknek. – Holnap jövünk – fűzte még hozzá, majd egy szempillantás alatt kisietett az ajtón.
-         Sziasztok – kuncogtam fel. Majd én is követtem szerelmemet.
-         Hé, Jasper, hol vagy? – fordultam körbe hirtelen. A talaj azonban hirtelen eltűnt a lábam alól. A következő pillanatban pedig Jazz már száguldott is velem együtt valamerre. – Hát ezt meg, hogy csináltad? Kijátszottad a képességemet – néztem rá döbbenten.
-         Nem döntöttem el semmit, így nem is láthattál semmit – mondta büszkén. – Kezdek ráérezni, hogy hogyan lepjelek meg téged néha.
-         Az már biztos – bólintottam rá. – Bár be kell vallanom, hogy tetszik nekem ez a dolog – mondtam komolyan.
-         Ennek örülök, majd hozzászoksz, hogy néha füllentek, hogy meglephesselek – válaszolta kedvesem.
-         Az egyszer biztos. A lányok szeretik a meglepetéseket – búgtam a fülébe.
-         Ez nagyon jó hír, ugyanis készültem még mára néhány meglepetéssel – mondta lelkesen.
-         Állok elébe – kuncogtam fel.
-         Tényleg nem lestél? – nézett rám fürkészően.
-         Nem – vágtam rá azonnal. – Szándékosan nem figyeltem rád, mert erre kértél.
-         Ez az én feleségem – mosolyodott el Jazz hálásan.
-         Mikor érünk oda? – kérdeztem izgatottan néhány pillanattal később.
-         Mindjárt ott leszünk – válaszolta azonnal. – A tisztás már csak néhány mérföldre van – mondta. A következő pillanatban azonban már meg is álltunk. A tisztás tele volt szórva virágszirmokkal, a közepén pedig már ott állt az apró, kétszemélyes sátor.
-         Ez fantasztikus – mondtam elámulva.
-         Gondoltam, már régen volt alkalmunk ilyesmire. Éppen itt volt az ideje, hogy kikapcsolódjunk mi is egy kicsit – mondta határozottan.
-         Egyetértek – bólintottam rá.
-         Mit gondolsz? Segítsünk a város lakóinak egymásra találni, vagy türtőztessem magam? – kérdezte Jasper miközben magához húzott.
-         Hát, nem is tudom – gondolkodtam el. – Ami azt illeti, egyáltalán nem bánnám, hogyha kiengednéd minden érzékedet, még akkor sem, hogyha ez kihat az egész városra, és mindenkire a környéken.
-         Nos, reméltem, hogy azt fogod mondani, hogy nem zavar téged a dolog – fektetett le gyengéden a pokrócokra. Majd egy szempillantás alatt felém gördült. Én pedig máris úgy éreztem magam, mintha már kitudja, mióta feküdnénk itt, és szeretnénk egymást.
-         Jasper? – nyögtem fel halkan.
-         Igen? – nézett le rám csillogó szemekkel.
-         Te még tovább fejlődtél? – kérdeztem halkan.
-         Ami azt illeti, most minden erőmmel csak rád koncentrálok, azért érzel mindent ilyen intenzíven. Talán nem tetszik? – kérdezte a szemeimbe nézve.
-         Dehogynem tetszik, sőt, erre már szavak sincsenek – hajtottam hátra a fejem jólesően.
-         Pedig még tudom fokozni – csókolt bele a nyakamba.
Én pedig néhány pillanattal később felsikoltottam a gyönyörtől. Életem eddigi legintenzívebb beteljesülése hullámokban tört rám, és olyan volt, mintha soha nem akarna véget érni. Jasper jóformán még hozzám sem ért, de én már teljesen kikészültem tőle. Ez a képesség csak egyre jobb és jobb lesz az idő múlásával, ebben egészen biztos vagyok.
-         Jasper, nem bírom tovább – ziháltam egy idő után. Nem tudom, hogy mennyi idő telhetett el, de úgy éreztem, hogyha ez így folytatódik, akkor ki fogok szállni a testemből.
-         Már én se bírtam volna sokáig – mosolygott rám ziháltan. – Elég nagy koncentrációt igényel egy lényre összpontosítani minden erőmet. Nagyjából két-három óráig sikerül ezt kiviteleznem.
-         Két-három óráig? – kérdeztem döbbenten. – Annyi ideje vagyunk már itt? – kerekedtek ki a szemeim.
-         Ami azt illeti, igen, már ennyi ideje vagyunk itt – kacsintott rám.
-         Ez igazán nem volt semmi – ziháltam halkan.
-         Nos, ez lett volna a cél, örülök, hogy tetszett – mondta elégedetten.
-         Az, hogy tetszett, nem kifejezés arra, amit érzek – húztam magamhoz. – Viszont örömmel kipróbálnám most a hagyományos módszereket is – gördítettem magam alá kedvesemet egy határozott mozdulattal.
-         Nos, ami azt illeti, egyáltalán nincs ellenvetésem – húzott magához Jazz egy szenvedélyes csókra
-         Nagyon helyes, el is várom, hogy ne tiltakozz – mondtam ellentmondást nem tűrve.
-         Ki tudna neked ellenállni? – kérdezte miközben a kezei már a fenekemen kalandoztak.
-         Na, te sem panaszkodhatsz a sármodra, kedvesem – vágtam rá azonnal.
-         Az én sármom csak neked szól – húzta végig a kezét a nyakam vonalán.
-         Az én ellenállhatatlanságom pedig csakis a tiéd – kezdtem el kigombolni az ingét.
-         Ezt örömmel hallom – villantak meg a szemei.
-         Azt hiszem, hogy most már beszélgettünk eleget – hallgattattam el egy csókkal szerelmemet. Neki pedig esze ágában sem volt tiltakozni ellene. Sőt, olyan hévvel húzott magához, amilyennel már régóta nem, és ez határtalan boldogsággal töltötte el a testemet és a lelkemet egyaránt…

9 megjegyzés:

  1. jujjj Alice and Jasper forever!!!!!!:):):)
    nagyon jó lett várom a folytit!!
    puszi Bia

    VálaszTörlés
  2. szia ez szuper jazz egyre profibb alice meglepésében
    puszy

    VálaszTörlés
  3. Végre Alice szemszög :D Jó lett :D Emmett Monopolys beszólásán 10 percig röhögtem. Vagy azon, ahogy elképzeltem, ahogy Emmett röhög. Vagy azon, ahogy elképzeltem, hogy mit gondol ezzel kapcsolatban Marie. Mert az ide, vagy oda, hogy Emily talán értette, de Marie tuti hogy nem. És Jasper tiszta profi :D Annyira bírom Alicet, és Jaspert. Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  4. Jaj, ez nagyon jó volt :D Végre valaki megérti Alice-t, persze Rose-on kívül. Emett pedig megint hozta a formáját XD De mint mindig Alice és Jasper nagyon édesek voltak. Gratulálok nagyon tetszett, kíváncsian várom a folytatást...

    VálaszTörlés
  5. szia :)
    ez nagyon nagyon jó volt, milyen jó, hogy mindenki kikapcsolódik,és aranyos Prue is , hogy ilyen ki gyermeki
    várom a következő részt is
    pusszancs

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Imádtam imádtam és imádtam!!!
    Furcsa h nem lesz ott Esme és Carlisle kíváncsi vagyok h vajon nekik milyen lesz a kikapcsolódás..Jasper igazán ügyesen fejlődött...:PP
    Prue egy tündéri csaj és nagyon egymásra találtak Aliccel, kérdésem van h vajon Johanna kit fog felkérni mint keresztszülők???Én nem lennék meglepve ha Alicékat..:P
    Olyan jó h mki boldog, vidám kiegyensúlyozott...:)
    melinda

    VálaszTörlés
  7. Nagyon jó lett:) várom a kövit

    VálaszTörlés
  8. Hali!
    :) Nagyon örültem a friss fejezetnek:) Szeretem Alice szemszögéből is olvasni ezt a történetet főleg amikor így felpörög:D és szervezkedik...:) Aranyos nagyon:) Prue meg aztán végképp :D Így ketten nagy páros fognak alkotni annyira egyformák :))) Nagyon tetszett a fejezet igazából sok minden nem történt de élveztem az olvasást :) Kíváncsian várom majd a fejleményeket:) És köszi:)

    VálaszTörlés
  9. Szia Bia!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :D
    Puszi

    Szia Damon!
    Örülök, hogy tetszett a feji :D
    Puszi

    Szia Aileen!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Igyekszem a folytival.
    Puszi

    Szia!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D
    Puszi

    Szia Timi!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Igyekszem a folytatással.
    Puszi

    Szia Melinda!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Igyekszem a folytatással. Az, hogy kik lesznek a keresztszülők hamarosan kiderül :)
    Puszi

    Szia Nat!
    Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszett :D
    Puszi

    Szia Ati!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Igyekszem a folytatással.
    Puszi

    VálaszTörlés