KAMPÁNY!

KAMPÁNY!

2010. október 26., kedd

La Push vámpírja - 78. fejezet

78. fejezet


Sziasztok! Üdvözlök minden kedves merengőről ide jövőt. Köszönöm, hogy itt vagytok a blogomon most már ti is. A történeteimet, mint tudjátok levettem a merengőről, nem csak a történtek, hanem egyéb nézeteltérések miatt is, amelyeket nem fogok kifejteni. Őszintén szólva nekem így jobb, egyszerűbb, és stresszmentesebb az írás, ami nektek is jó lesz. Legalábbis remélem :) A frisseket igyekszem tartani, a héten előfordulhat egy-két nap csúszás, mert nem volt túl jó a hétvégém, de jövő héten már akadálytalanul szeretném hozni a frisseket. :D Puszi, Drusilla

(Nathalie szemszöge)



Reggel egyedül ébredtem az ágyamban. Meglepetten fordultam a másik oldalamra, hiszen Anthony karja nem ölelt át engem. Hűlt helye volt már csak, de a párnáján várt rám egy csokor vadvirág, és egy levél.



„A világ legszebb arájának,



Holnaptól csak az Öné vagyok, Mrs. Cullen-Black, de a mai napot még a Black házban töltöm a többiekkel, este pedig vadászni megyünk a srácokkal, legénybúcsú címszóval. Csak remélni merem, hogy egy chippendale fiú sem hódít el tőlem a lánybúcsún. Holnap az oltárnál találkozunk. Szeretlek!



Anthony



Ui.: Ha éjszaka esetleg elfelejtenéd, akkor én vagyok a vőlegény, nem a srác tangában.”



- Lökött – nevettem fel hangosan. Néhány pillanattal később pedig belépett a szobába anya, és apa, nyilván kíváncsiak voltak, hogy minek örülök ennyire.

- Szia, kicsim – mosolygott rám apa. Miközben keze, mint általában, anya pocakján időzött. Azt hiszem, hogy most már kezd egy kicsit gömbölyödni az öcsi, vagy húgi.

- Sziasztok – mosolyogtam rájuk.

- Holnap férjhez mész – nézett rám anya könnyes szemekkel. – Még csak tizenhét éves múltál, és máris saját családod lesz… ez… bocsi, azt hiszem, hogy csak tombolnak a hormonjaim – sietett hozzám anya, és magához szorított.

- Ettől még nem szabadultok meg tőlem – ölelgettem meg az anyukámat. – A közelben maradunk, mindig –ígértem.

- Ez a minimum – bólintott apa hevesen. – Csak nem képzeled, hogy csak távolról fogom ismerni az unokáimat.

- Sosem tennék ilyet – ráztam meg a fejem.

Majd apát is magunkhoz csalogattam, és így hárman dőltünk el az ágyamon, mint régen. Én feküdtem közöttük, ők pedig átöleltek engem. Kislánykoromban mindig így aludtunk, hogyha félelmetes mumusok lepték el a szekrényt, vagy vad pókok támadtak rám a plafonról. Egyszer a saját gyermekem is így fog feküdni Anthony és köztem. Milyen gyönyörű élet vár rám, és már csak egy nap van hátra addig.

- Magatokra hagylak titeket, szépségeim. Még biztos sok dolgot kell megbeszélnetek – nyomott apa puszit az arcunkra, majd eltűnt néhány pillanat alatt.

- Hova sietett ennyire? – néztem anyára kérdőn.

- Tudod megbeszéltük, hogy fel kell világosítanom téged a nászéjszakáról, hogy ne félj tőle annyira – vigyorodott el anya. – Tudod, apád abban a hitben él, hogy a kicsikéje még ártatlan – kacsintott rám. Én pedig szégyenlősen beharaptam az ajkam. Lehet, hogy el kéne mondani apának, hogy mi már, Anthonyval, nem is egyszer…

- Oh – nyögtem ki az értelmes választ.

- Hidd el, jobb neki, hogyha meghagyjuk ebben a boldog tudatban – simított végig a karomon anyukám.

- Oké, te tudod – egyeztem bele gyorsan. Igazából nem is nagyon örültem volna egy ilyen apa-lánya beszélgetésnek, hogyha nem muszáj.

- Lényeg a lényeg, hogy ma nagyon jól kell érezned magad, édesem, mert ez az utolsó reggeled hajadon nőként. Mikor holnap lefekszel, már férjes asszonyként teszed. Úgyhogy arra gondoltunk apáddal, hogy ma csapunk egy nosztalgianapot, persze a lánybúcsúdra oda fogsz érni, ezt megígérjük. El akarunk vinni a vidámparkba, és egy kicsit vásárolgatni. Kell neked némi kelengye – mondta határozottan.

- Miféle kelengyéről beszélsz? – kérdeztem döbbenten.

- Mondjuk néhány bordó, selyem ágynemű. Esetleg egy szép tányérkészlet, hogy vendégeket fogadhass. A legfontosabb pedig az első, saját, receptgyűjteményes lefűzöd, amit megtölthetsz – magyarázta anya lelkesen. – Olyan dolgok, amelyeket én is megkaptam, amikor apádhoz mentem. Neked is kijár.

- Igazság szerint ez remekül hangzik – mondtam boldogan.

Egy közös nap, csak a családommal. Végül is Anthony is ezt teszi ma, úgyhogy miért ne lehetnék én is a szeretteimmel?

- Oké, öltözz fel kényelmesen, addig én is összeszedem magam, azután pedig reggeli, és indulás – pattant fel anya. Majd vissza is zuhant az ágyra. – Hoppá – kapott a fejéhez. – Ne aggód, drágám. Csak meg kéne tanulnom, hogy lassabban kell mozognom, és helyzetet változtatnom, ameddig a pocaklakó irányítja a testem bizonyos pillanatokban – mosolygott rám.

- Maradhatunk itthon is, és filmezhetünk – ajánlottam a lehetőséget.

- Ugyan, kincsem. Minden rendben, csak lassabban kell mocorognom, ennyi. Kérlek, ne aggódj miattam, ez a te napod, a mi napunk. Nem fogjuk elszúrni egy kis szédülés miatt – mondta magabiztosan.

- Rendben, ha megígéred, hogy szólsz, amikor elfáradsz – intettem szigorúan.

- Oké, a szavamat adom – állt fel ezúttal lassabban. – Tíz perc múlva reggeli, úgyhogy ne lustálkodj és álmodozz itt a hercegedről – emelte fel a mutató ujját szigorúan.

- Igenis, mami – szalutáltam. Majd beszaladtam a fürdőbe, hogy gyorsan letusoljak.

Néhány perc alatt le is tusoltam, majd belebújtam az egyik kedvenc ruhámba, és egy kényelmes balerina cipőbe, azután pedig kiszaladtam a konyhába, ahol azonnal megcsapta az orromat az ínycsiklandozó reggeli illata. Hm… szalonnás tojás, és áfonyás palacsinta, a kedvenceim.

- Mit eszünk? – futott össze a nyál a számban.

- Mintha nem tudnád – tette le anya nevetve az asztalra az ételt. – Természetesen a kedvenceidet, gyere, tömd meg a hasad alaposan – ültetett le anya. Majd apa is csatlakozott hozzám. Anya viszont még mindig sertepertélt a pultnál.

- Anya, te nem eszel? – kérdeztem döbbenten. Hiszen mostanában mindig éhes szokott lenni.

- Dehogynem, de nem akarjátok látni, hogy mit műveltem reggeli címszóval – kuncogott fel.

- Annyira csak nem lehet szörnyű, drágám – legyintett apa. – Gyere ide hozzánk. Amikor Nathalie volt a pocakodban, akkor is borzasztó dolgokat ettél. Azt hiszem, hogy a mélypont a mogyoróvajas, lekváros, szalámis bagett volt smarties csokival. Annál rosszabb nem lehet – nevetett fel.

- Biztos vagy te ebben? – mutatta meg nekünk anya a szendvicsét.

- Hát ez meg mi? – kerekedtek ki a szemeim.

- Ha jól látom, akkor a bagett stimmel, és a mogyoróvaj is, és azt hiszem, hogy lekvár… - méregette a szendvicset apa. – A többit nem tudom azonosítani, de lehet, hogy nem is akarom.

- Szerintem sem akarjátok – fintorodott el anya. – Maradjunk annyiban, hogy majdnem felsorakozik a szendvicsemben az egész hűtő.

- Wow, és még én eszem sokat? – nevettem fel vidáman. – A tesókám már most rosszabb, mint én.

- Ez már igaz – egyezett bele apa is. – Ha viszont nem eszel elég gyorsan, akkor nem marad neked ebből a reggeliből – kezdett el szedni a serpenyőből.

- Hé, nekem is hagyj egy kicsit. Én vagyok az ünnepelt – mondtam tettetett felháborodással.

- A későn jövők, és a figyelmetlenek már csak a maradékot kapják – kuncogott fel apa. – Tudod itt nálunk farkastörvények uralkodnak.

- Apaaaa – nyávogtam.

- Jól van, tudod, hogy csak vicceltem – kezdte el nekem is adagolni a rántottát. Majd elcsente a villámat, és etetni kezdett. – Hogy is csináltuk? Egyet a mami kedvéért – tartotta a szám elé a villát.

- Drágám, ne kötözködj a lányunkkal, már nem kisbaba – intette anya komolyan.

- Dehogynem, méghozzá az enyém – húzott az ölébe. - Olyan nehéz elengedni téged, kicsim.

- Apa, nem megyek messzire. Minden nap látni fogtok. Még meg is untok, annyit fogok ide járni, hogy anya kiadja nekem végre a tökéletes steak receptjét – simultam a karjaiba.

- Helyes – biccentett anya mosolyogva.

- Szavadon fogunk – mondta apa komolyan. Majd megpuszilta a hajamat. – Na gyere, hagylak reggelizni, utána pedig indulunk – nyomta a kezembe a villámat.

- Rendben – mosolyogtam rá.

Azután pedig puszit nyomtam az arcára, és enni kezdtem. Ott az ölében. Újra ötéves kislánynak képzeltem magam, aki még csak az apja ölében éri fel az asztalt. Nagyjából tíz perc alatt sikeresen elpusztítottunk minden egyes falatot. Majd villámgyorsan elmosogattam, hogy anya is pihenjen egy kicsit. Ezután pedig beszálltunk az autóba, és elindultunk a búcsúnapom felé. Ez a búcsú korántsem szólt hosszú időre, de tény, hogy sok dolog meg fog változni ezután. Nem leszek itt minden éjjel, és a szobámat is valószínűleg a kistestvérem fogja megkapni.

- Mehetünk, Nathalie? – hallottam meg apa hangját.

- Igen, készen vagyok, hogyha ti is – siettem oda melléjük.

Kiléptünk az ajtón, és azonnal a kocsink felé vettük az irányt. Mindenki azonnal tudta a helyét, ahogy mindig. Apa vezetett, anya ült mellette, én pedig apa mögött foglaltam helyett. Mindannyian becsatoltuk az öveinket, majd elindultunk a vidámpark felé. Már alig vártam, hogy odaérjünk. Már olyan régen voltunk ott. Talán tizenkét éves voltam, amikor legutóbb arra jártunk. Már öt éve, ez hosszú idő.

- Na, itt is vagyunk – állította meg apa a kocsit a parkolóban. Mi pedig boldogan kipattantunk anyával, és elsiettünk jegyeket venni. Mire apa utolért minket, már ott álltunk startra készen. – Úgy látom, hogy valakik nagyon lelkesek – nevetett fel elégedetten.

- Még jó hogy, irány a hullámvasút – kiáltottam fel.

- Én azt hiszem, hogy azt kihagyom, és csak nézlek titeket – kapta anya a gyomrához a kezét. – Még a gondolata is elsápaszt.

- Jól van, nem muszáj hullámvasútnak is lenni – gondoltam át azonnal az ötletet. – Dodzsem? – mutattam egy másik bodega felé. – Azt is imádom.

- Biztos? – nézett ránk anya bizonytalanul.

- Én is szeretem a dodzsemet – rántott vállat apa. – Gyerünk – fogott minket kézen. Majd együtt kezdtünk el szaladni az apró kis autók felé.

- Lezúzlak titeket – vigyorodtam el miután beszálltam.

- Legfeljebb csak szeretnél – mosolyodott el anya is.

- Szétcsapok köztetek lányok – szállt be apa is a vitába.

Miután a menet elindult mindhárman egyfolytában üldöztük a másikat, de anyának nem mertem neki menni, nehogy kárt tegyek bennük, ezért főleg apa felé vettem az irányt. Aki egy jól irányzott tripla karambolnál kis híján ki is pottyant az autóból. Végül döntetlennek kiáltottuk ki a teljesítményt.

- Most hova, drágám? – kérdezte anya miután kiszálltunk.

- Óriáskerék? – kérdeztem reménykedve.

- Ez nagyon jól hangzik – lelkesedett anya is.

- Vattacukor a nézelődéshez? – mutatott apa a cukorárus felé.

- Igen, egy cseresznyéset kérek – siettem el a bódé felé.

- Én pedig vegyesen szeretnék mindenből. Keverjenek össze nekem néhányat – pironkodott anya.

- Óhajod parancs, kicsim – szorította magához anyát.

Milyen édesek együtt, olyan boldogok, mint régen. Sőt, még annál is boldogabbak. Biztosan alig várják már a kistestvéremet, ahogy én is.

- Egy cseresznye a hölgynek – nyújtotta felém apa a cukromat.

- Köszönöm – vigyorodtam el. Majd azonnal habzsolni kezdtem. Imádom. Mindig is imádtam.

- Egy vegyes vágott a szépasszonynak – kacsintott anyára.

Anya viszont ahelyett, hogy azonnal enni kezdett volna, inkább apa szájába tuszkolt egy adagot, akinek az arca csupa folt lett tőle. Ezen jót nevettünk, miközben ő fintorgott egy sort. Majd elkapott minket, és az arcunkhoz dörgölte a sajátját, hogy mi is maszatosak, és ragadósak legyünk. Ha nem lettem volna tisztában vele, hogy a szüleim felelősségteljes emberek, akik már csak nem is tinédzserek, akkor azt hittem volna, hogy ők igenis egy fiatal pár. Úgy játszadoztak egymással, és velem egész nap, hogy azt bárki megirigyelhette volna. Felültünk a szellemvasútra, rodeóztunk, gokartoztunk, és minden kipróbáltunk, amit csak lehetett. Majd amikor anya éhségre hivatkozva leült, hogy kifosszon egy védtelen hot-dog árust, apával csak elmentünk a hullámvasútra. Életem egyik legszebb napja volt a mai, ha nem a legszebb, és még koránt sincs vége. Miután mindent kivégeztünk a vidámparkban, a következő állomásunk felé vettük az irányt, ami nem más volt, mint Port Angeles legnagyobb ágynemű boltja. A legszebb, és legfinomabb holmik voltak itt a közelről, és távolról.

- Válassz bármit, Nath. Ez a mai a te napod – paskolta meg apa a fenekem, amikor az árak láttán megtorpantam.

- Ez a hely túlzás, inkább menjünk a megszokott kis boltunkba – ajánlottam, miközben már hátráltam is kifelé.

- Ma semmi sem túlzás. Válassz magadnak valamit, kérlek – nézett rám apa kérlelőn. – Ez lesz a mi nászajándékunk. Ennél sokkal méltóbb holmikat is érdemelnél, de sajnos nekünk ennyire futja.

- Apa, ez jóval több, mint elég – tiltakoztam azonnal. – Szeretetben, és békében neveltetek fel. Mindig boldog voltam. Ennél többet nem is kívánhat egy lány.

- Dehogynem, kincsem. Csak te jól tűrted, hogy amíg másoknak volt barbie babája, neked be kellett érned egy rongybabával, amit varrtam neked – simogatott meg anya.

- Szerettem a rongybabáimat. Még szebbek is voltak, mint bármilyen barbie – legyintettem. Sosem érdekeltek a külsőségek.

- Te egy kincs vagy, Nathalie, de most akkor is választanod kell itt valamit – mondták komolyan.

- Jól van, akkor körülnézek – egyeztem bele. Nem akartam megsérteni az érzéseiket. Mindenesetre nem a legdrágább rész környékén kezdtem el keresgélni. Végül is megakadt a szemem egy nagyon szép ágytakarón, ami olyan bronzos árnyalatú volt, mint Anthony haja. Mindig is imádtam ezt a színt, úgyhogy kíváncsian fordítottam meg az árcímkét rajta, és legnagyobb meglepetésemre az ára is megfelelő volt. Még elbírta anya és apa pénztárcája. – Ezt szeretném – mutattam rá a kiválasztott darabra.

- Csak az ára miatt? – sandított rám apa bizonytalanul.

- Nem, hanem azért, mert ezzel szeretném letakarni az ágyunkat minden reggel – mondtam határozottan. Puha, selymes, finom anyag, és imádom a színét. Tökéletes.

- Rendben, akkor megvesszük – mosolyodtam el a szüleim. Én pedig boldogan vittem magammal a kis kincsemet a pénztárhoz.

Miután fizettünk még beültünk egy kellemes kis étterembe is, mert anya most éppen rántott sajtra vágyott, sült krumplival. Legalább most nem kevert bele semmilyen édességet, vagy lekvárt az ételbe. Már ez is valami, de azért a nélkülözhetetlen vegyes savanyúság nem maradhatott el most sem, az étkezés alatt. Megette a saját adagját, aztán még lopott egy kicsit az én salátámból is, de természetesen apáét is felfalta. Majd elégedetten dőlt hátra a széken, és simogatta meg a pocakját.

- Nem kéne ennyit zabálnom – sóhajtott fel elégedetlenül.

- Vagyis nem kéne ennyit enned. Ezt akartad mondani – fogta meg a kezét apa.

- Nem, ez minősíthetetlen zabálásnak minősül az utóbbi néhány hétben – fintorodott el. – Megint dagi leszek.

- Édesem, nem lehetsz több ötvenhat kilónál, ne hülyéskedj. Akkor sem híztál hatvanöt kiló fölé, amikor Nathalie-t vártuk – mondta apa, ellentmondást nem tűrve.

- Egyetértek, mondjuk, már van egy kis pocakod, de egyébként semmit sem változtál – mondtam biztatóan.

- Csak várd ki, amíg lábmasszázsért rimánkodó hisztis asszony leszek, aki még a cipőfűzőjét sem tudja a pocakjától bekötözni, és akkor mondd, hogy nem is vagyok duci – húzta el a száját. – Szörnyű perszóna leszek, akinek a rabszolgái lesztek – húzkodta meg a szemöldökét. Mire én is elmosolyodtam. Egy percre már elhittem, hogy most komolyan ilyeneken fog fennakadni, amikor úgy örült, hogy kisbabájuk lesz, megint.

- Ez most egész hihető volt, kicsim – nevetett fel apa.

- Köszi, javulnak a színészi képességeim – húzta ki magát büszkén.

- A humorod még mindig a régi, csak ne kezdj el megint rózsaszín, szőrmés papucsban tipegni a konyhában, miközben kiskanállal falod a mogyorókrémet – mondta apa panaszosan.

- Hogy mit csinálsz? – néztem anyára kikerekedett szemekkel.

- Jól van na, gondoltam megpróbálom egy kis újítással apád tudtára adni, hogy nem kell egy kismamára annyira vigyázni, főleg, ha a férjét kívánja, de hát balul sült el az akció. Apád nem izgul a fiatal, csinibaba háziasszonyra. Viszont legalább vicces volt. Le kellett volna fotóznom az arcát, amikor belépett. Egyszerűen ledermedt, én meg kis híján halálra nevettem magam a látványán.

- Akkor azt hiszem, hogy Anthonyt megkímélem az ilyen meglepetésektől – kuncogtam fel.

- Vagy inkább próbáld ki, de mindenképpen fotózd le – kacsintott rám anya. Apa pedig hevesen rázta a fejét.

- Desszertet, kávét? – lépett mellénk a pincér kedvesen.

- Én nem kérek, köszönöm – ráztam meg a fejem. A lánybúcsún is biztosan ennem kell majd.

- Én sem kérek semmit – rázta meg a fejét anya.

- Egy nagy fagylaltkelyhet szeretnék, és három kiskanalat – mondta apa határozottan.

- Apaaa – nyögtem fel panaszosan.

- Tessék? – vigyorgott rám.

- Nem ér, nem akartam nagyon sokat enni, mert éjjel biztosan nasi hegyek lesznek, erre direkt fagyit rendelsz – böktem mellkason vádlón.

- Kicsikém, a te gyomrod jelenleg feneketlen, és örökké az is marad, úgyhogy csak nyugodtan élvezd az életet – legyintett apa. – Te pedig úgyis mindent kívánsz, ami édes, úgyhogy ne számold a kalóriáidat, és etesd meg rendesen a kisbabánkat – intette anyát is szigorúan.

- Jól van, na – mondtuk egyszerre anyával.

- Helyes – biccentett apa elégedetten.

Majd a pincér letette előttünk, mi pedig egyszerre nyúltunk a kanalak után. Jó volt megint így fagyizni. Kislánykoromban is együtt ettünk egy doboz fagyiból. Én voltam középen, a dobozzal az ölemben, anya és apa pedig a két oldalamon, és mindhárman kanalaztunk az édességet, miközben filmeztünk. Imádtam az ilyen estéket, mert ez azt jelentette, hogy apa is otthon tölti az éjszakát, biztonságban. Miután mindet megettük, apa fizetett, és elindultunk haza. Fantasztikus nap volt a mai. Gyakrabban kellene csinálnunk ilyen családi napokat. Ezt néha be fogjuk vezetni, ez biztos.

- Kitegyelek titeket a határnál? – kérdezte apa kíváncsian.

- Szerintem még át kéne öltöznünk – gondolkodtam el.

- Igen, én le is tusolnék – bólintott rá anya is.

- Egyébként Gaby azt mondta, hogy majd a határnál vár minket. Ma Rose-zal volt egész nap, mert Anthony, és a testvérei Bellával töltötték a napot – magyaráztam a helyzetet.

- Rendben, akkor egyenesen haza – fordult el apa La Push felé.

Miután hazaértünk, először anya ment el letusolni, utána pedig én is követtem a példáját. Majd kiválasztottunk egy-egy kényelmes és csinos ruhát is, amiben jól elleszünk egész éjjel. Közben apa már kivitte a hálózsákjainkat, és a váltásruhákat is.

- Felajánlhatok egy fuvart a szép hölgyeknek? – hajolt meg előttünk apa.

- Örömmel elfogadjuk a nagylelkű ajánlatot – pukedliztem mosolyogva, és beszálltam a kocsiba. Hát ez az éj is elérkezett, ma van a leánybúcsúm, és holnap este már Anthony felesége leszek. Minden, amit valaha is kívántam, szép lassan valósággá válik.

20 megjegyzés:

  1. Szia!!Nagyon aranyos rész lett!!Örülök h nem hagytad abba az írást!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett! Jók voltak Nathalie apjának a beszólásai, bírtam a stílusát. Am igaz nathalie apja Sam? Mert akkor ebben a történetben sokkal szimpib, mint a könyvben :) Ott néha olyan... na mindegy. Mikor lesz új fejezet?

    VálaszTörlés
  3. szia dru ez nagyon nagyon jó gratulálok nath anyukála tök ari
    puszi

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Nagyon tetszett, várom már a lánybúcsút és a lagzit is! Belőled sosem elég...

    Puszi

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Tetszett nagyon ez a rész. A legény búcsút is a Black családi napot is nagyon szeretném olvasni. na meg persze a lagzit.
    Várom a következő részt.

    Puszi

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Nagyon aranyos rész volt.Főleg mikor az ölébe húzta és úgy etette őt.
    Várom a kövit.
    Tündi

    VálaszTörlés
  7. Szio

    Én sem tudok mást mondani......szuper rész lett...:D
    Örülök hogy maradtál :D

    VálaszTörlés
  8. Szia
    Szerintem is aranyos rész volt:)
    Várom a kövit
    Puszi

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Annyira jó lett ahogy Anthony levele várta Nathaliet kíváncsi vagyok h neki hogy sikerült az utolsó külön töltött nap.
    És az emlékek a kellemes családi nap és ahogy Nath szülei boldogak voltak ahogy mosolyogtak játszottak nagyon is tetszett.Nath édesapja és az ő tévhite szerintem jobb is:P:P
    Imádtam minden sorát és ittam a betűket!Nha meg az Alice által rendezett lánybúcsú húha...., de remélem hogy nem fog megindul a szülés..:P
    Melinda

    VálaszTörlés
  10. Nagyon jó lett!
    Először is kösz hogy nem fosztottál meg bennünket a kirobbanó tehetségedtől és továbbra is írsz nekünk! (L)(L)(L)
    Annyira aranyos lett a feji... tökéletes! Sam apai féltése, Emily hormontúltengése és az egész családi légkör! Fantasztikus, egyszerűen imádtam és már nagyon várom a folytatást. Kíváncsi vagyok, hogy kinek a szemszöge lesz.
    A leánybúcsú szerintem tipikusan Alice-s hangulatú lesz és szokásosan mindent felülmúlóan tökéletes lesz. Na meg majd később az esküvő...
    Siess a folytatással :)

    VálaszTörlés
  11. Szia
    Gina vagyok ez megint nagyon aranyos lett. Nat utolsó napja lányként a szüleivel remekül sikerült. Az anyukája is belevaló igazi barátnők lehetnek, Milyen jó neki megtudja beszélni a szüleivel a gondjait Sókat számít ha mindenről beszélhetsz az anyuval.
    Athony levele fantasztikus lett. Még csippendél fiúról sem feledkezett meg.
    Ilyen előzmények után kíváncsian várom a bulikat Pszui Gina

    VálaszTörlés
  12. Szia!

    De édesss!^^:D
    ez szó szerint tömény cukormáz volt:D:P
    Valahogy én is így tudnám elképzelni az utolsó napomat "hajadonként":)
    Ez nagyon szép lett.:) Családi nap:D Milyen jó ötlet.^^ Imádtam az egészet, Emily és Sam..valahogy ilyennek kellene lennie minden házasságnak...örök fiatalként szeretni a másikat^^:) Emily terhessége XD ahogy felfogja a dolgokat...:D Ez az állandó evés..tényleg borzasztó dolgokat eszik össze XD nem is értem, h. a kismamák hogy nem rontják el a hasukat annyi mindentől:/:S:DXD
    Sam, ahogy még mindig kislányként gondol a lányára...:D az igazán vicces volt, hogy még mindig nem tudja, hogy a kicsi lánya, már nem is olyan kicsi;)

    Viszont észrevettem egy hibát..nem olyan nagy hiba, csak gondoltam szólok.:)
    Amikor van az a rész, hogy :"Ezután pedig beszálltunk az autóba, és elindultunk a búcsúnapom felé." aztán meg azt írod, hogy hogyan szállnak be az autóba.:DXD először megzavarodtam, mondom biztos csak rosszul olvastam, vagy valami..de aztán elolvastam még párszor, de még mindig ugyan az volt XD
    :D De ettől még élveztem az egészet.:)
    Imádtam ahogy felépítetted az egész napot.:) Na meg a kengyele...XD Azt először nem értettem..ismerős volt a szó, de aztán amikor tovább olvastam jöttem rá h. mi is az:D a saját receptkönyv az nagyon jó ötlet^^
    Csak egy kérdés..amire nem muszáj válaszolnod, ha túl személyesnek érzed, vagy ilyesmi.:) Sz.: Nálatok ez a szokás, vagy ez csak úgy jött?:D Nem cikizésnek vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok az ilyenekre.:)
    (Igazság szerint mostanában egyre inkább foglalkoztat ez a téma:házasság, gyerekek:$^^ Tudom h. nem épp ezekkel kellene foglalkoznom 17 éves koromban, de azért érdekelnek ezek a dolgok; a szokások, egy-egy ilyen fontos eseménynél.:))

    Na de visszatérve a fejezethez.:D
    Ha nem tudnám, hogy ez egy olyan történet, ahol vámpírok és vérfarkasok a főszereplők, hát azt mondanám, hogy ez egy teljesen hétköznapi, teljesen normális emberi élet egy napja volt.:) Lehet h. pont ez volt a célod, hogy egy kicsit kimozdulva a vámpír-farkas világból, egy teljesen hétköznapi család napját "fesd" elénk.:)

    Összefoglalva: Nagyon élveztem az egészet, és nagyon várom a folytatást is.;):)

    Sok puszit, és ihletet!:*

    Ui.:Örülök, hogy mégis velünk maradtál^^:)

    VálaszTörlés
  13. Szia!
    Csodálatos fejezet lett:)
    Gondolom a következő Anthony szemszög lesz:) Remélem Em alakít valamit:D
    Siess:)
    Élveztem a fejit:) Alig várom a lánybúcsút:) meg gondolom az esküvő is Alice stílusban tökéletes lesz:)
    Jaj, de nem megyek ennyire előre:$
    Bocsi, ha értelmetlenül fogalmaztam:$$
    OneGirl

    VálaszTörlés
  14. Szia!
    ISTENNŐ vagy mondták már ? ha nem akkor én mondom mert az vagy. nagyon jóó fejezett lett remélem hamar lesz friss:D pusz Alice

    VálaszTörlés
  15. Szia!

    Én már nem tok ujat mondani...
    Nagyon nagyon jó!
    Örülök hogy maradtál!

    Pusz: Kríí

    VálaszTörlés
  16. Szia!

    Először is, KÖSZÖNÖM, hogy megosztod velünk ezt a fantasztikus történetet.
    Nagyon jól írsz, a fejezeteidet imádom. :)
    Várom a következőt!
    Puszi Lilimooo

    VálaszTörlés
  17. Végre eltudtam olvasni :P
    de nagyon álmos vagyok szóval rövid leszek..:D
    tetzsett ez a fejezet mert aranyos volt, nyugis és meghitt boldog :) nagyon szimpatikus személyiségek Nathalie szülei ;D és kíváncsi vagyok a kis tesóra :D
    Remélem a Black család közös napját is megírod nagyon érdekel az is ;)
    várom a következőt :)
    puszi xoxo

    VálaszTörlés
  18. Szia!

    Nagyon jó feji volt :) Tökre örülök neki, hogy Nathalie szülei ilyen kedvesek voltak, és hogy még többet megtudhadtunk róla is. Mindig jó olvasni, hogy miként telt valamelyik szereplőd gyerekkora, és ezek az elhintett információk sokkal inkább megmutatják, hogy miért lett valaki olyan, amilyen.
    Aranyos volt ez a vidámparkos nap, a sok-sok játékkal, a bevásárlással, és persze a nagy kajálásokkal :D
    És most már mindjárt itt a lánybúcsú na meg az esküvő :) De gondolom előtte még jön Bella fiúkkal töltött napja, amit bevallom már régóta hiányoltam *elbújdosik*.
    Úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy mivel rukkolsz elő a következő fejezetben :) Csak így tovább!

    Puszi: Nocy :)

    VálaszTörlés
  19. Nagyon jó fejezet volt. Alig várom a fiúk napját is. Kiváncsi leszek, ők mivel töltötték a napot. Na meg az esküvőt. Hú, Alicet ismerve, nem csalódunk.
    Örülök, hogy folytatod. Nagyon várom a következtő. Virág

    VálaszTörlés
  20. Szia Beatrix!
    Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszett :)
    puszi

    Szia Aileen!
    Nagyon örülök, hogy tetszett :) Igen, Nath apja Sam, de ő az ismert Sam Uley fia, és a felesége nem Emily. Ez egy általános félreértés most, de sebaj :)
    Puszi

    Szia Demon!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :)
    Puszi

    Szia Melinda!
    Köszönöm szépen. Igyekszem a folytival :)
    Puszi

    Szia!
    Örülök, hogy tetszett :) Most a Black családi nap következik majd :)
    Puszi

    Szia Tündi!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :)
    Puszi

    Szia Minnyuu!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :)
    Puszi

    Szia Brigici!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :)
    Puszi

    Szia Melinda!
    köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszett :) Most a Black családi nap következik :D
    Puszi

    Szia Lina!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :) A következő fejezet Anthony szemszöge lesz, és lehet, hogy Belláé is :)
    Puszi

    Szia Gina!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Igyekszem a folytival. Most a Black házba kalauzollak majd titeket :)
    Puszi

    Szia Mosi!
    Nagyon örülök, hogy tetszett :) Igen, az volt a cél, hogy megmutassam, attól, hogy Nath egy természetfeletti lény még normális élete is van a farkasságon kívül, ami ugyanolyan fontos neki, mint a másik éne. Lényegében mindkét létforma a sajátja :)
    Igen, nálunk szokás. Nekem is van saját receptkönyvem, és gyűjtögetem a holmikat az esküvőmre. Számos kézimunka és egyéb tárgy várja, hogy férjhez menjek egy ládában. Ez egy régi szokás, de én szeretem :)
    Puszi

    Szia OneGirl!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :)
    Puszi

    Szia Alice!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :)
    Puszi

    Szia Krisztina!
    Köszönöm szépen. Örülök, hogy ennyire tetszett :D
    Puszi

    Szia Lilimooo!
    Köszönöm szépen. Enyém a megtiszteltetés, hogy olvastok :D
    Puszi

    Szia Evcu!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :) Igyekszem a folytival. Igen, abban lesz közös Black családi nap :D
    Puszi

    Szia Nocy!
    Örülök, hogy tetszett :) Igen, most Bella fiúkkal töltött napja jön, mert már itt az ideje, hogy egy kicsit maguk legyenek megint :)Remélem, hogy az a rész is tetszeni fog :D
    Puszi

    Szia Virág!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :) Hamarosan folyti :)
    Puszi

    VálaszTörlés