KAMPÁNY!

KAMPÁNY!

2011. január 10., hétfő

La Push vámpírja - 89. fejezet

89. fejezet

SZIASZTOK! ROHANÁSBAN VAGYOK, ÚGYHOGY NEM VOLT IDŐM ÁTNÉZNI, BOCSI, HA VAN BENNE HIBA, MAJD HÉTVÉGÉN JAVÍTOM :D EZ EGY ÁTVEZETŐ FEJI AZ ESKÜVŐHÖZ. REMÉLEM, HOGY TETSZENI FOG. PUSZI, DRUSILLA

(Nathalie szemszöge)

Hát ez a nap is eljött. Ma megyünk haza. Csodálatos volt a nászutam, talán még annál is gyönyörűbb, mint amilyennek valaha is el mertem volna képzelni. Az egyik részem nagyon sajnálta, hogy haza kell mennünk, a másik részem viszont nagyon is boldog volt, hogy megmutathatom a családunknak a pocakomat, és a jó híreket, miszerint két kis csöppség is fog születni nálunk, valószínűleg hamarosan. Legalábbis a hasam növekedési üteméből ítélve. Talán a fulladásos tünetek is ennek köszönhetőek. Habár az utóbbi két napban egyáltalán nem történt semmi ilyesmi. Elég furcsa az egész, talán csak vége van ennek a különös időszaknak, amikor így reagált a testem. A hányingereim is elmúltak, úgyhogy azt hiszem, hogy most már teljesen jól vagyok. Legalábbis nagyon remélem, hogy így van.
-         Készen állsz elindulni, kincsem? – lépett be Anthony a szobába. – A bőröndjeink már lent vannak a kocsiban. – Biztosan mehetünk repülővel. Nem szívesen ültetlek fel a gépre ekkora pocakkal. Nem szeretném, hogyha neked vagy a babáknak bármi bajotok esne.
-         Nem lesz semmi gond, Anthony. Jól vagyunk – mondtam őszintén. – Így a leggyorsabb utazni, és te idefelé sem volt semmi baj. Nem olyan hosszú az út hazáig, úgyhogy emiatt kár lenne idegeskedned.
-         Jól van, te tudod. Ha pedig bármi baj van, akkor még mindig megoldhatjuk, hogy leszálljon a gép – bólintott rá Anthony.
-         Eltérítenéd értem a gépet? – mosolyodtam el.
-         Érted bármit boldogan megtennék – kacsintott rám pajkosan.
-         Indulnunk kell, igaz? – kérdeztem kicsit szomorúan.
-         Igen, itt az idő, de ne aggódj, nem utoljára jártunk itt. Legközelebb már a gyermekeinkkel együtt jövünk ide nyaralni – ült le mellém szerelmem, és megsimogatta a gömbölyödő hasamat.
-         Remek gondolat – kuncogtam fel. – Biztosan ők is szeretik majd a szörfözést, mint az apukájuk.
-         Remélem – csillantak fel szerelmem szemei.
-         Biztos vagyok benne – bólintottam rá. – Olyan rosszak lesznek, mint amilyenek ti voltatok kicsinek a bátyáiddal.
-         Csaknem hoznak medvét ajándékba a nagymamájuknak, meg a nagypapájuknak – nevetett fel Anthony.
-         Kár, hogy akkor még nem tudtam, hogy mi történik a világban. Biztosan mókás jelenet volt – kuncogtam fel én is. – Csoda, hogy elbírtatok egy medvével. Mármint akkor még kisebbek voltatok.
-         Nem a méret a lényeg – kacsintott rám.
-         Valamiért ezt a férfiak igen sokat hangoztatják – nevettem el magam.
-         Te kis pimasz – döntött le az ágyra, és csikizni kezdett. – Talán valami gondod van valamimmel? – húzta fel a szemöldökét.
-         Mondtam én ilyet? – kérdeztem nevetve.
-         Nem, de ha már célozgatsz, annak is megvannak a következményei – csúsztatta be a kezét a szoknyám alá.
-         Anthony – sikkantottam fel, amikor elérte a célt.
-         Mondtál valamit? – fojtotta belém a szót egy csókkal.
Én pedig hagytam magam sodródni az árral. Gyors, és szenvedélyes együttlét volt, de mégis megvolt a maga meghittsége, és szépsége. Az élvezet egy csöppnyivel sem volt kisebb, mint bármikor máskor. Szerelmem mellkasán pihegtem már ki tudja mióta, majd elkövettem azt a hibát, hogy rápillantottam az órára.
-         Te jó ég – pattantam fel rémülten. – Öltözzünk gyorsan. Egy óra múlva indul a gépünk, és mi még itt vagyunk egy száll semmiben. Ez, el fogunk késni, és nem leszünk otthon időben.
-         Először is, leginkább semmiben szaladgálsz a legnagyobb örömömre – villantak meg Anthony szemei.
-         Drágám, ez most nem vicces – kaptam magam a lepedőt.
-         Tíz perc alatt kiérek a reptérre, ha akarok, úgyhogy ne aggódj. Szépen felöltözünk, és már mehetünk is – ült fel az ágyban szerelmem is. – Egyébként pedig azért, ami az előbb történt még a repülőt is boldogan lekésem.
-         Jól van, de most már készülődjünk. Anya és apa kint vár majd ránk a reptéren. Megbeszéltük, hogy ők jönnek értünk, és nem szívesen váratnám meg őket – estem pánikba.
-         Ott leszünk időben – pattant fel.
Majd lágy csókot nyomott az ajkaimra, és egy szempillantás alatt összeszedte a szobában szanaszét heverő ruháimat, hogy a kezembe adja. Azután pedig a saját ruháit magára kapkodta. Én is felöltöztem, bár lényegesen lassabban ment, mint általában, mert már kevésbé ügyesen hajolgattam, mint pár nappal ezelőtt.
-         Indulhatunk – jelentettem ki, miután belebújtam a papucsomba, és felvettem a retikülömet is.
-         Rendben, akkor menjünk – fogta meg a kezem kedvesem, és elindult velem a földszint irányába. Miután leadtuk a kulcsot már a kocsiban is ültünk, és száguldottunk a reptér felé.
-         Hm… kilenc perc ötvennyolc másodperc, bravó – mosolyogtam Anthonyra, amikor megállította a kölcsönzött autót a reptér bejáratánál.
-         Mondtam, hogy tíz percen belül ideérünk – kacsintott rám elégedetten. – Segítek bevinni a csomagokat, utána pedig leadom az autót, addig leadod a csomagokat? – simított végig az arcomon. – Nem kell neked emelni a csomagokat, majd én felteszem őket a futószalagra, te csak az útleveleinket várd meg, és a jegyeinket.
-         Rendben – bólintottam rá azonnal. Jó tervnek tűnt.
Anthony kipattant az autóból, azután pedig nekem is kinyitotta az ajtót, és kisegített a kocsiból. Majd kivette a csomagtartóból a bőröndöket, azután pedig besétáltunk a megfelelő kapuhoz. A jelek szerint már csak ránk vártak, mert az ott ülő lány csak megforgatta a szemeit, amikor kedvesem feltette a bőröndöket a szalagra.
-         Éppen, hogy elérték a gépet – szólalt meg a lány szúrósan. Bár szavait egyértelműen felém intézte, mert Anthonyt csodálattal figyelte.
-         Tudja a férjem megkívánt. Maga tudna ellenállni egy ilyen ajánlatnak bárhol, bármikor? – néztem rá villanó szemekkel, és egy pillanatra még remegés is végigfutott a testemen. Anthony láthatta, hogy túlságosan is felidegesítettem magam, mert egy szempillantás alatt megint mellettem termett, és szorosan átölelt.
-         Gond van, kedvesem? – simította kezeit a pocakomra. Majd belecsókolt a nyakamba. Mire a lány csak megforgatta a szemeit, és végre elintézte a jegyeinket. – Jól vagy? – húzott maga után a kocsihoz. – Jobb lesz, hogyha nem eresztelek el a közelemből. Nem lenne jó, hogyha akár csak véletlenül is átváltoznál. Nem tudjuk, hogy milyen hatással lenne ez a kicsikre, ráadásul le is bukhatsz, ami szintén katasztrófával végződne. Vegyél mély levegőket, és gondolj arra, hogy nemsokára otthon leszünk. Ott ahol biztonságban és szeretetben hordhatod ki őket, és mindig velem lehetsz – ölelt magához.
-         Oké, ez jó, ilyeneket mondj – lazultam el a karjai között.
-         Rendben, egész hazafelé úton a csodálatos jövőnkről fogok beszélni, de most igyekezzünk, mert nem szeretnénk elkésni. Ugye?
-         Hát persze, hogy nem – bontakoztam ki a karjaiból.
Majd kézen fogott, és elindult velem a gépünk felé. Szerencsére a beszállás már zökkenőmentesen lezajlott. Még csak éppen, hogy felszálltunk, amikor éreztem, hogy fulladni kezdek.
-         Azt hiszem, hogy ki kell mennem a mosdóba – suttogtam gyorsan egy szuszra Anthony fülébe.
-         Korábban jött rád a roham, mint általában. Ez valószínűleg a repülés következménye – állt fel, majd leemelte a kézitáskáját. Egy injekciós tűt vett elő, és valami üvegcsét, amiben fogalmam sincs, hogy mi volt.
-         Miféle rohamról beszélsz, és mi az? – kérdeztem idegesen.
-         A fulladásos rohamról beszélek, ami néha rád tör. Azt hitted, hogy nem vettem észre? – kérdezte kissé morcosan. – Nem vagyok hülye, édesem. Ráadásul ha rémlik, akkor elég jó vagyok orvosi kérdésekben is, és ezt te is tudod. Minden éjjel hajnali kettő és három között tört rád a roham. Minden hajnalban öt körül lettél rosszul. Tudtam, hogy nem akarod, hogy tudjam, ezért hallgattam a dologról, bármilyen nehéz is volt hallgatnom, amint öklendezel, és én legszívesebben odarohantam volna hozzád nem tettem, mert azt akartam, hogy te mondd el, de még most is át akartál verni.
-         Mikor jöttél rá? – kérdeztem miközben összehúztam magam.
-         Mióta nem voltak vészesek a fulladásaid? – kérdezte Anthony.
-         A nászutunk harmadik napja óta – gondolkoztam el.
-         Úgy van – bólintott. – Nyújtsd ki a karod – utasított, én pedig úgy tettem, ahogy mondta. Gyorsan letörölgette a kézhajlatomat fertőtlenítővel, majd egy szempillantás alatt beadta az injekciót.
-         Mi volt ez? – kérdeztem félénken.
-         Légút-tágító gyógyszer. Gyorsan hat, és nem ártalmas a magzatoknak sem. Már az első alkalommal is kaphattad volna, hogyha nem titkolóznál a rosszulléteiddel kapcsolatban – mondta morcosan.
-         Sajnálom – pityeredtem el.
Majd az ablak felé fordultam. Tényleg könnyedén vettem a levegőt a gyógyszer hatására. Éreztem, ahogy Anthony elmegy mellőlem, majd néhány pillanattal később visszaül mellém.
-         Hoztam neked egy pohár narancslevet, idd meg, jót fog tenni – fogta meg a kezemet, majd belecsúsztatta a poharat a kezembe.
-         Köszönöm – motyogtam az orrom elé.
Tudtam, hogy jogos, hogy haragszik rám, és ostobán viselkedtem, de nem tudtam, hogy mit mondhatnék erre az egészre. Inkább csak engedelmesen kiittam az innivalómat. Az üres poharat Anthony kivette a kezemből, majd megint eltűnt. Gondolom visszavitte a stewardessnek.
-         Nézd, kicsim – sóhajtott fel mikor visszaült mellém. – Nem akarok veszekedni. Tudom, hogy mindig is erős, független nő voltál, és talán mindig is az leszel, de kérlek, próbálj meg támaszkodni rám, hogyha baj van, vagy hogyha bajban vagy. Rendben? Tudom, hogy még sosem volt olyan, hogy ápolásra szorultál voltál, leszámítva azt a pillanatot, amikor eltörött a karod, de el kell kezdened támaszkodni rám, ahogy én is fogok rád. A feleségem vagy, és elvárom, hogy őszinte legyél hozzám. Megegyeztünk? – kérdezte komolyan.
-         Igen – fordultam felé, és mélyen a szemébe néztem. – Megígérem, hogy soha többé nem lesz ilyen – mondtam teljes komolysággal.
-         Helyes – mosolyodott el férjem. Majd gyengéden végigsimított az arcomon, és lágyan megcsókolt. – Soha, de soha többé ne titkolj el előlem semmit.
-         Nem fogok – kuporodtam az ölébe. Ő pedig szorosan körém fonta a karjait, már amennyire merte, hiszen nem akart a kicsikben kárt tenni. – Bocsáss meg – fúrtam a fejem a nyakába.
-         El is van felejtve – simított végig a hátamon. – Szeretlek, te makacs liba – nyomott puszit a fejem búbjára.
-         Én is szeretlek – mosolyodtam el.
Majd lassan elnyomott az álom. Sosem bírtam túl jól az ütemes hangokat ébrenlét szintjét. Az autóban is hajlamos vagyok elaludni, és ezek szerint a repülőkön is.
-         Ébresztő, kicsim – cirógatta Anthony az arcomat. – Megérkeztünk – mondta mosolyogva, amikor kinyitottam a szemeimet.
-         Tényleg? – csillantak fel a szemeim.
-         Igen, gyere, mindjárt találkozhatsz a szüleiddel – mondta boldog mosollyal az arcán. Tudta, hogy mennyire szeretnék már találkozni anyuval és apuval.
-         Jövök – pattantam fel, de egy pillanatra megszédültem.
-         Jól vagy? – kapta el a karomat.
-         Igen, csak egy apró szédülés – vágtam rá azonnal.
-         Rendben, akkor csak lassan – adta kezembe Anthony a táskámat.
Majd elhagytuk a gépet, és a bőröndjeinkért mentünk, amiket szerencsére gyorsan meg is kaptunk. Néhány pillanattal később pedig már a folyosón sétáltunk kifelé. Az első akit megláttam, az apa volt, ahogy kimagaslott a tömegből, anya pedig előtte állt, és a kezei a már gömbölyödő pocakján pihentek.
-         Anya, apa – sikkantottam fel boldogan. Majd sietős léptekkel indultam el feléjük. Szerelmem pedig a nyomomban volt.
-         Kicsim – ragyogott fel a szüleim arca, és ők is megindultak felém.
Anya, ahogy odaértem magához húzott, de nem tudtunk nagyon közel kerülni egymáshoz, mert a pocakjaink összekoccantak, és nem engedtek tovább minket. Ezen mindketten felnevettünk, majd anya átadott apunak.
-         Gyönyörű vagy, édesem – simogatta meg apa a hasamat. – Lemaradtam valamiről, vagy ilyen gyorsan fejlődik az első unokám? – pillantott ránk apa gyanakvóan.
-         Igazság szerint két nap alatt eresztettem ekkora pocakot – pirultam el.
-         Hűha, nekem meg több hónapomba telt, hogy ugyanolyan hasam legyen, mint a tiéd most – kuncogott el anya.
-         Viszont van, amit még nem tudtok – vigyorodtam el.
-         Na és mi lenne az? – lettek kíváncsiak a szüleim.
-         Ikrek – simogattam meg a hasam.
-         Nahát, egyszerre kettő – csillantak fel anya szemei, és apa is megejtett egy boldog mosolyt.
-         Fiam, téged is Isten hozott itthon – tárta karját apa Anthony felé is.
Elég furán hangzott ez az ő szájából, mert majdnem ugyanolyan idősek, de tetszett a gesztus, ahogy a férjemnek is, mert apával szorosan megölelgették egymást.  
-         Köszönöm – biccentett Anthony miután elengedték egymást, majd megölelte anyát is, aki boldogan viszonozta a gesztust.
-         Gyertek, elviszünk titeket haza – ölelt át apa.
Majd elvette az egyik bőröndöt a férjem kezéből. Néhány perc múlva már a kocsiban ültünk. Anya és én a hátsó ülésen beszélgettünk, míg a fiúk ugyanezt tették az első ülésen.  

(Bella szemszöge)

Már annyira izgatott voltam. Sam és Jules kimentek Anthony és Nathalie elé a reptérre, és ide fogják őket hozni a kis meglepetés-buli színhelyére a határ-menti házba. Már alig vártam, hogy újra lássam a fiamat, ráadásul a feleségével együtt. Úgy örültem, hogy fiam úgy szervezte a nászutat, hogy az én esküvőmre már itthon legyenek. A mai estét csakis nekik szentelem, és Edwardnak, de holnap ígéretemhez híven megtanítom Alice-t néhány csábos mozdulatra, és nagyon is szexi táncot fogunk összehozni Jasper számára. Pontosabban én csak segédkezem benne, Alice fogja kivitelezni a férje előtt természetesen, de addig is el kell készülnie ennek az almás pitének, amit imád Nathalie és Anthony is.
-         Drágám, nem gondolod, hogy most már elég lesz az almás pite? – húzta fel a szemöldökét Edward miközben átkarolt.
-         Ebből sosem elég – ráztam meg a fejem.
-         Pontosan tizennyolc órája sütöd egyfolytában az almás pitéket. Telepakoltál vele három asztalt, szerintem szűken elég lesz – kuncogott fel. – Nem is beszélve a három csokis tortáról vanília mázzal, és nem tudom hány kiló steakről sült krumplival.
-         Azt mondod, hogy túlzásba estem? – haraptam az ajkamban.
-         Inkább úgy fogalmaznék, hogy alapos vagy – nyomott csókot a számra.
-         Oké, felfogtam, hogy elragadtattam magam – sóhajtottam fel.
-         Ne is törődj vele – legyintett szerelmem. – Momentán Esme sem jobb nálad egy kicsivel sem. Ugyanis, csinált nagyjából ötféle salátát, és egy raklap krémest, meg gyümölcssalátát. Tehát, még nem döntöttem el, hogy ki a rosszabb kettőtök közül – nevetett fel.
-         Jól van na, mindjárt itt lesz Anthony, ez egy cseppet sem izgat fel téged? – kérdeztem bosszúsan.
-         Dehogynem – vágta rá kedvesem azonnal. – Alig várom, hogy itt legyenek, de nem hiszem, hogy két hétig éheztek volna, és most akarnák pótolni az ételveszteséget.
-         Jól van, tudom, hogy igazad van – szusszantottam fel bosszúsan.
-         Na, ne duzzogj, kicsim. Ez egy boldog nap – cirógatta meg az arcomat.
-         Ez bizony az, és mennyi ilyen nap vár még ránk – csillantak fel a szemeim.
-         Ha rajtam múlik, akkor csak ilyen napokban lesz részed a hátralévő örökkévalóságban – csókolt meg szenvedélyesen.
-         Ezt el is vártam – mondtam miután elváltunk.
-         Na, abbahagyni a turbékolást, eltűnt a jövő, úgyhogy mindjárt érkeznek a vendégek – táncolt be Alice a nappaliba. A nyomában pedig ott voltak a többiek is.
Néhány másodperccel később pedig tényleg betoppantak a farkasok a ház azon részére, ami az ő határaikon belül volt. Míg vámpírcsaládom a saját oldalán foglalt helyet. Nem sokkal később betoppant Billy és Johanna, majd Gaby, Jake és Timothy is. Mindenki itt volt, már csak az ifjú pár, és Nathalie szülei hiányoztak. Néhány perccel később egy kocsi parkolt le a ház előtt, én pedig izgatottan kezdtem toporogni.
-         Megérkeztek – mosolyogtam Edwardra.
-         Igen, ők azok – szorította meg a kezem.
Amint kinyílt az ajtó, és belépett rajta Anthony és Nath felpattantam, és egy szempillantás alatt előttük termettem, hogy megölelhessen őket.
-         Hiányoztál, anya – kapott fel Anthony.
-         Te is nekem, drágám – nyomtam puszit az arcára.
-         Láttad a feleségemen a változást? – engedett el, én pedig Nath felé fordultam.
-         Oh – kerekedtek el a szemeim. – Gratulálok – vetettem magam újra fiam nyakába. Majd Nathalie-t is óvatosan megölelgettem.
-         Köszönjük – mondta boldogan menyem. – Azt is tudnotok kell, hogy ikrek lesznek – kiáltotta el magát. Mire mindenki szélesen elmosolyodott.
-         Mi is bemutatunk valakit – lépett Anthony és Nath elé Jake és Gabriella a kisfiukkal.
-         Hát ki ez a nagylegény? – vette ki fiam Gaby kezéből Timet.
-         Timothy Black – mosolyodott el Jacob.
-         Gyönyörű – vette át Nath is egy kicsit a babát.
-         A tieitek éppen ilyen csodálatosak lesznek – veregette vállon Billy Anthonyt.
-         Sziasztok – ölelte meg őket Johanna is.
Miután mindenki megölelte a hazaérkezőek Esme és én az asztalhoz irányítottunk mindenkit, aki emberi ételt is fogyaszt, mi pedig sorról sorra hoztuk nekik az összes finomságot. Az este fantasztikusan telt, és én nem tudtam betelni a gyermekeim, az unokám, és a leendő unokám látványával. Ráadásul holnapután, ötvenévnyi végeláthatatlan várakozás után én is feleség leszek végre. Méghozzá Edward oldalán.
-         Ugye, hogy milyen csodálatos éj? – kérdezte Alice mellettem.
-         Igen, az, egyszerűen tökéletes – mosolyogtam barátnőmre.
-         Van még egy meglepetésem a számodra. Valaki, akire nem is számítanál, és mégis tényleg itt lesz az esküvőtökön. Nagyjából öt perc múlva fog ideérni, kelet felöl érkezik hozzánk – csicseregte barátnőm.
-         Ki az? Hiszen már mindenki itt van, akit szeretek – kérdeztem kíváncsian.
-         Hidd el, hogy neki is olyannyira fogsz örülni, mintha csak családtag érkezne – mondta Alice határozottan. – Menj, és fogadd őt – kezdett el az ajtó felé taszigálni.
-         Jól van, megyek, főleg azért, mert már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ki lehet az – indultam el.
-         Hová mész, kicsim? – kérdezte Edward hirtelen.
-         Nyugi bátyus, meglepetésem van Bella számára, de mindjárt visszajön – állította meg Alice vőlegényemet.
-         Biztos ne tartsak veled? – kérdezte tőlem szerelmem.
-         Nem szükséges. Mindjárt visszajövök a vendégemmel, aki fogalmam sincs, hogy kicsoda – mosolyogtam rá.
Majd kilibbentem az ajtón, és vártam a váratlan vendéget. Igazság szerint már nagyon is kíváncsi voltam rá, hogy ki lehet az. Ötletem sem volt, hogy Alice kit hívhatott még meg az esküvőmre, de igazán kíváncsivá tett. Még csak két perce álltam az ajtó előtt, amikor egy sötét árny fékezett le nem messze tőlem. Azután pedig megláttam egy karcsú, kapucnit viselő alakot.
-         Szia, Bella – csilingelte lágy hangján.
Nekem pedig elakadt a lélegzetem, amikor pedig levette a kapucniját, és arany szemei az enyémbe fúródtak egyenesen eltátottam a számat…
  

22 megjegyzés:

  1. KI AZ KI AZ KI AZ????????????????????????????????
    Ez nem ér!!!
    Ez olyan nagyon-nagyon-nagyon-nagyon GONOSZ
    de maga a fejezet nagyon édes lett :D
    imádtam!
    de KI AZ KI AZ KI AZ??????????????????
    tényleg ötletem sincs!
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    XD
    alig várom a folytatást!
    xoxo
    mesi28

    VálaszTörlés
  2. Na de igazán Drusilla, ez most olyan „gonosz" befejezés volt.
    Én szeretem a függővégeket, de aranyszemű – tehát vega. Csilingelő hang – talán nő.
    De ki a franc lehet, aki vámpír, Bella ismeri, holott évekig nem mozdult ki La Push-ból. Feladtad a leckét rendesen. Amúgy igazán jó dolog z a nagy család, és szerencsére mind kezdenek boldogok lenni. És én imádom a romantikát. És a következőben esküvő!!!
    Csak egy hét…
    Dicta

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nincs igazán ötletem, hogy ki lehet... Talán vki a Denali klánból, de azt se hiszem, hiszen akkor mindenki kiment volna elé. És Bella nem ismerheti, hiszen évekig ki sem mozdult La Push-ból... Komolyan gonosz vagy!!!
    Alig várom a kövit!
    Pusz

    VálaszTörlés
  4. Szia
    Gina vagyok ez megint jól sikerült. Remek volt ez a nagy családi parti. Viszont teljesen felcsigáztál a végével. Foglakoztat a gondolat ki a váratlan meglepetés vendég? Egy rejtélyes vámpír hölgy a múltból de vajon ki.
    Puszi Gina

    VálaszTörlés
  5. Na tessék! Nem és így itthagyni minket kétségek között!!!!! :)))))
    Köszi a fejezetet, és alig várom a következőt!!!

    VálaszTörlés
  6. Szia
    itt abbahagyni... ki az a vendég?????
    Jaj nagyon siess a kövivel mert fogalmam sincs hogy ki lehet:)
    Puszi

    VálaszTörlés
  7. szia ez nagyon jó anthonynak igaza volt
    de ki bella vendége?csaknem az a vámpír aki régen csapta neki a szelet?
    kérlek siess
    puszy

    VálaszTörlés
  8. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

    Gonosz vagy! Határozottan gonosz! egy kis ördög leánykája az írónőnk!XD
    Ez határozottan nem ééérrr!!!XDXD
    Mégis ki a frászkarika lehet? az tuti h. lány, de hogy mégis ki az..na azt nem tudom..:S

    Am. az eleje is tök jó lett:D imádom Antony-t:D hogy lehet így elkényeztetni egy nőt!?:D:D de nagyon örülök, hogy egy ilyen férfi van Nath oldalán^^ Kíváncsi vagyok az ikrekre is:D két kis lányka, vagy két kicsi fiú, esetleg fiúcska-kicsi lányka ??? jaaaj alig várom máár a következő részt!!:D:D

    Sok puszit és ihletet:*

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Csodálatos volt! Nagyon aranyos:)
    Nath és Anthony mikor hazament és elmondta a nagy hírt:) Jaj de jó volt!
    Bella is úgy örült! :)
    Apropó Bella. Alice kit hívott meg?!
    Jókor hagytad abba!:) Mondjuk én személy szerint vagy Jessikára, (volt iskola társa) !vagy! AZ Anyjára Tippelnék! Aki valami csoda folytán megmenekült!
    Akárhogy legyen is! :) Fantasztikus volt! :)
    Csak így tovább!
    Alig várom a folytatást! :)
    Ninn

    VálaszTörlés
  10. Szia!

    Ááááá, ez nem ér! Valamiért az első gondolatom Tanya volt, de nem hiszem, a második tippem az a vámpír, aki segített Bellának a szülésnél és gondolom átváltoztatta, mikor már nem volt esélye... Kiváncsi vagyok közel járok-e az igazsághoz!

    Puszi

    Ui: de soká lesz hétfőőőő.....

    VálaszTörlés
  11. Nehezedre esett volna leírni, hogy ki a jó franc az? Most egy hétig ezen fogok gondolkodni MIATTAD!!!! TUDNI AKAROM HOGY KI AZ!! Egyébként nagyn jó lett! Csak hogy mindig a legizgalmasabb résznél kell abbahagynod -.- Szemétség :( Várom a folytatást. De ki lehet vega vámpír, aki ismeri Bellát? Denaliékat nem ismeri. Nekrm a kapucniról a volturi jut eszembe, a csilingelő hangról pedig Jane, de nem hinném, hogy Jane lenne. Tippem sincs! Várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  12. Szia
    Gonosz vagy! Így abbahagyni "függővégek", most nem szeretem. Miért? ki az? Fogalmam sincs ki lehet mivel Bella jó régen mozdult ki La Pushból, az aki átváltoztatta meg ha jól emlékszem halott. Kétlem hogy Tanya mivel sosem jöttek ki jól, a Denalik sem lennének meglepetés. Most hétfőig gondolkozhatom, hogy ki az- az előzőhöz szólva én is beírtam volna Janet, de nem rémlik. Újra kell olvasnom az egészet az elejéről, hogy támpontom legyen, meg hogy ne unatkozzak hétfőig.
    Imádtam ezt, de gonosz vagy akkor is hétfőig még van 7 nap.
    puszi
    ui.: nagyon várom az ikreket.

    VálaszTörlés
  13. OMG!!!!! KI AZ??????? Most ez KOMOLY??? Fogadni mernék, hogy direkt csinálod!!!XD Csak hogy tud jól csinálod de azé tehettél volna még egy kis megjegyzést vagy csak egy kis rövid utalást rá hogy ki a jó fészkes fene az a valaki!!!! De am várom a kövit!!! Sok sikert!!!!

    VálaszTörlés
  14. Szia!

    Nagyszerű fejezet lett:) Imádtam:) De ugye Te még véletlenül se fontolgatod, hogy gonosz függővég író leszel? Ugye nem? Mert már megőrjítenek vele :@ Te ne!
    Így imádlak, ahogy vagy.
    Alig várom, hogy mi lesz:) Valaki Denaliból? Nem, nem hiszem... A Volturi tuti nem lehet... Valaki a múltjából, akit nem ismerünk? :)
    Csak így tovább! Fantasztikus vagy(L)

    OneGirl

    VálaszTörlés
  15. Szia!

    Oké, én is beállok a sorba: KI A FENE JÖTT BELLÁHOZ AZ ESKÜVŐRE??????
    Miután sikeresen kitörtem, azt hiszem, ideje, hogy valami értelmeset is írjak. Imádtam, mint mindig. Most is odáig voltam a kis turbékoló gerlicepárunkért, mert annyira aranyosak :) Kicsit olyan ez, mint egy disney-mese, ahol tudod, hogy úgyis jó lesz a vége, és hiába veszekednek, a végére minden rendbejön!
    Úgyhogy most is imádtam, ahogy Bella tulbuzgóságát is. Teljesen rá vall, hogy így viselkedjen, akár egy második Esme :D
    De most komolyan, ki az, akinek Bella örülni fog, és vámpír, és vega is?? Ezt bizony jól feladtad, mert ötletem sincs... De biztosan marhára meg fogok lepődni rajta:D
    Úgyhogy várom a frisst, és váááj!

    Puszi: Nocy :)

    VálaszTörlés
  16. szia!
    ez aztán jaj de gonosz a vége ez nem igazság most aztán gondolkodhatok..:(
    De Nath és Anthony nászútja repülő út a gyógyszer egyszerűen hihetetlen volt meghitt csodás békés izgatott boldog szép volt az egész..Csak ennyit tudok mondani mert a fejezet hatása alatt vagyok ismét!Gratula!:)
    Melinda

    VálaszTörlés
  17. Szia!
    Ahhoz képest hogy rohanásban voltál jól megleckéztettél minket a függővéggel.
    Már alig várom az esküvőt, na meg a tánc tanulást.
    Várom a kövit.
    pussz
    Tündi

    VálaszTörlés
  18. Szia!

    Nagyon izgat ki az a valaki.
    Jaj ezt gonosz dolog így itt abba hagyni.
    Puszi: Helen

    VálaszTörlés
  19. szia

    Igazán jó befejezés lett ennek résznek is.
    Legyen már hétfő!!!!!!!!
    KI AZ???????
    Létszi kezd egyből ne csigáz tovább, mert nem bírom ki ha a kövi részben nem derül ki

    VálaszTörlés
  20. KI AZ?!
    nem lehet itt abbahagyni... De mindjárt hétfő. Ezzel valamennyire meg tudom nyugtatni magam...
    Nagyon jó lett!
    Puszi, Lilimooo

    VálaszTörlés
  21. Szia Mesi28!
    Hamarosan kiderül, hogy ki az :D Szándékosan voltam gonosz, hogy kicsit felpezsdítselek titeket. Nem hagyhatom, hogy mindig csak lustizzatok nálam :D
    Puszi

    Szia Benedicta!
    Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Igen, vega, és igen, nő is. Úgyhogy jó felé kezdtél el kapizsgálni. Mindjárt kiderül, hogy ki volt az :D
    Puszi

    Szia Cukorkaa!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett. Nem Denali klánból való a vámpír. Szándékosan voltam gonosz. Néha kell nektek is dolgozni :D
    Puszi

    Szia Gina!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :D Hamarosan kiderül, hogy ki a titokzatos vámpírlány :D
    Puszi

    Szia Ancsi!
    Örülök, hogy tetszett, és szándékosan hagytalak kétségek között, mert egy kis pezsdítés kellett a blogra. :D
    Puszi

    Szia Brigici!
    Nagyo örülök, hogy tetszett. Igyekszem a folytival.
    Puszi

    Szia Demon!
    Örülök, hogy tetszett a feji :D Hamarosan kiderül, hogy ki lesz Bella vendége.
    Puszi

    Szia Mosi!
    Örülök, hogy tetszett :) Igen, szándékosan szúrtam most ki veletek egy kicsit, mert úgy éreztem, hogy kell egy kis pezsdülés a töribe.
    Puszi

    Szia Ninn!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :D Nem az anyukája, és nem is Jessica, de Jessica már közel volt :D
    Puszi

    Szia Melinda!
    Örülök, hogy tetszett. Nem Tanya volt, és nem is az a vámpír, aki átváltoztatta. De hamarosan kiderül.
    Puszi

    Szia Aileen!
    Nagyon örülök, hogy tetszett. Igen, nehezemre esett volna, mert egy kicsit fel akartam ébreszteni a nem komizó, néma olvasóimat, és sikerült is a pezsdítés :D
    Puszi

    Szia Titti!
    Nagyon örülök, hogy tetszett. Kellett egy kis izgalom már a történetben. Örülök, hogy tetszett :D Hamarosan jönnek az ikrek is :D
    Puszi

    Szia Bianka!
    Nagyon örülök, hogy tetszett :D Igen, direkt csinálom :D Viszont mindjárt kiderül a titok :D
    Puszi

    Szia OneGirl!
    Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszett. Nem leszek gonosz függővég író, de néha be kell vetni ezt a fegyvert. Nem Denali lány, és nem is Volturi, viszont ismeritek a múltból :D
    Puszi

    Szia Nocy!
    Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Igen, örülni fogsz a vendégnek, de meg fogsz lepődni, az is biztos :D Nath és Anthony pedig nagyon sokat fog még szerepelni :D
    Puszi

    Szia Melinda!
    Örülök, hogy tetszett :D Igyekszem a folytival, viszont annak örülök, hogy elgondolkodtat egy kicsit. Így legalább van egy kis izgalom.
    Puszi

    Szia Tündi!
    Nagyon örülök, hogy tetszett a feji. A rohanás, és egy kis gonoszkodás nem zárja ki egymást :D
    Puszi

    Szia Helen!
    Örülök, hogy kíváncsivá tettelek :D
    Puszi

    Szia!
    Ne izgulj, azonnal azzal fogom kezdeni, hogy ki az a titokzatos vendég :D
    Puszi

    Szia Lilimooo!
    Nagyon örülök, hogy tetszett. Igyekszem a folytival.
    Puszi

    VálaszTörlés
  22. Szia Mesi28!
    Hamarosan kiderül, hogy ki az :D Szándékosan voltam gonosz, hogy kicsit felpezsdítselek titeket. Nem hagyhatom, hogy mindig csak lustizzatok nálam :D
    Puszi

    Szia Benedicta!
    Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Igen, vega, és igen, nő is. Úgyhogy jó felé kezdtél el kapizsgálni. Mindjárt kiderül, hogy ki volt az :D
    Puszi

    Szia Cukorkaa!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett. Nem Denali klánból való a vámpír. Szándékosan voltam gonosz. Néha kell nektek is dolgozni :D
    Puszi

    Szia Gina!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :D Hamarosan kiderül, hogy ki a titokzatos vámpírlány :D
    Puszi

    Szia Ancsi!
    Örülök, hogy tetszett, és szándékosan hagytalak kétségek között, mert egy kis pezsdítés kellett a blogra. :D
    Puszi

    Szia Brigici!
    Nagyo örülök, hogy tetszett. Igyekszem a folytival.
    Puszi

    Szia Demon!
    Örülök, hogy tetszett a feji :D Hamarosan kiderül, hogy ki lesz Bella vendége.
    Puszi

    Szia Mosi!
    Örülök, hogy tetszett :) Igen, szándékosan szúrtam most ki veletek egy kicsit, mert úgy éreztem, hogy kell egy kis pezsdülés a töribe.
    Puszi

    Szia Ninn!
    Köszönöm szépen. Nagyon örülök, hogy tetszett :D Nem az anyukája, és nem is Jessica, de Jessica már közel volt :D
    Puszi

    Szia Melinda!
    Örülök, hogy tetszett. Nem Tanya volt, és nem is az a vámpír, aki átváltoztatta. De hamarosan kiderül.
    Puszi

    Szia Aileen!
    Nagyon örülök, hogy tetszett. Igen, nehezemre esett volna, mert egy kicsit fel akartam ébreszteni a nem komizó, néma olvasóimat, és sikerült is a pezsdítés :D
    Puszi

    Szia Titti!
    Nagyon örülök, hogy tetszett. Kellett egy kis izgalom már a történetben. Örülök, hogy tetszett :D Hamarosan jönnek az ikrek is :D
    Puszi

    Szia Bianka!
    Nagyon örülök, hogy tetszett :D Igen, direkt csinálom :D Viszont mindjárt kiderül a titok :D
    Puszi

    Szia OneGirl!
    Köszönöm szépen. Örülök, hogy tetszett. Nem leszek gonosz függővég író, de néha be kell vetni ezt a fegyvert. Nem Denali lány, és nem is Volturi, viszont ismeritek a múltból :D
    Puszi

    Szia Nocy!
    Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Igen, örülni fogsz a vendégnek, de meg fogsz lepődni, az is biztos :D Nath és Anthony pedig nagyon sokat fog még szerepelni :D
    Puszi

    Szia Melinda!
    Örülök, hogy tetszett :D Igyekszem a folytival, viszont annak örülök, hogy elgondolkodtat egy kicsit. Így legalább van egy kis izgalom.
    Puszi

    Szia Tündi!
    Nagyon örülök, hogy tetszett a feji. A rohanás, és egy kis gonoszkodás nem zárja ki egymást :D
    Puszi

    Szia Helen!
    Örülök, hogy kíváncsivá tettelek :D
    Puszi

    Szia!
    Ne izgulj, azonnal azzal fogom kezdeni, hogy ki az a titokzatos vendég :D
    Puszi

    Szia Lilimooo!
    Nagyon örülök, hogy tetszett. Igyekszem a folytival.
    Puszi

    VálaszTörlés