KAMPÁNY!

KAMPÁNY!

2010. május 4., kedd

Nyári találka?

Sziasztok!
Belinkelem ide Leiával készült gondolatmenetemet. Ha valakit érdekelne a találka, akkor kérem, hogy írjon a megjegyzések közé:D Természetesen kérdésekre is szívesen válaszolunk  Előre is köszönöm :D Puszi, Drusilla
"Drusillával felmerült az ötlet, hogy bár nálunk sajnos nem lehetséges egy nagyszabású Twilight-con-t létrehozni, az nem lenne rossz ötlet, ha egy rajongói-olvasói-írói találkozót tartanánk! A találkozó június végén lenne -igen-igen aktuális az Eclipse premiere miatt nem gondoljátok?- lennének játékok, érdekességek, nyeremények, esetleg egy kisebb vásár is, valamint egy FF író-olvasó találkozó is! Mindez az érdeklődéstől függne, ugyanis ehhez egy terület is kellene-> gondolkoztunk egy közösségi ház kibérlésén, ami egy csöppnyi anyagi befektetést is igényelne... VISZONT ha sok ember jönne el, akkor a költségek is kevesek lennének.. Amennyiben nem érdekelne titeket, tartanánk egy olyat, mint februárban volt az Indeciso tali a teaházban:) Várnék kommenteket, hogy lenne e rá igény, érdeklődés ötlet stb!"

6 megjegyzés:

  1. Engem érdekelne :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper! Akkor majd szólok, ha már valami biztos lesz :D
    Puszi

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Engem is érdekelne nagyon. És már most lenne egykérdésem ha nem baj. Az lenne hogy Melyik város közelében lenne? Mert nekem sajna attól függ hogy majd ha minden biztos akkor
    mehetek-e.
    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Örülök, hogy érdekel :D Pesten lenne a találka. Egy szombaton, hogy aki szeretne fel tudjon jönni, ha esetleg vidéki. :)
    Puszi

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nekem is tetszik a találka ötlete, de engem sehogy sem engednének fel Pestre... Egyszer, talán, hogyha ez a találka sikeres lenne, akkor lehetne minden évben csinálni egyet, és talán az egyszer lehetne vidéken.

    VálaszTörlés
  6. Szia Alice!
    Biztosan nem engednek fel? :( HÁtha mégis sikerülne. De ha nem, akkor majd egyszer összehozzuk vidéken is :)
    Puszi

    VálaszTörlés