KAMPÁNY!

KAMPÁNY!

2010. június 6., vasárnap

Aranypenna díj! :D





Egy kicsit engedjétek meg, hogy dicsekedjek, mert most nagyon büszke vagyok erre a "gyermekemre" is. A La Push vámpírja ficem 2010-ben az Aranypenna díjazottak között a második helyezést ért el a 18-as korhatárú ficek között :) Nagyon büszke vagyok rá, hogy bekerülhettem az Aranypenna díjazottak közé, ráadásul több történetem is helyet kapott a neves esemény legjobbjai között. :D Puszi, Drusilla

Ui.: Sajnálom az iménti chattel kapcsolatos kiborulásomat, de mindenkit megkérnék, hogy tartsa be ezt az egyetlen szabályt a blogon :) Tudom, hogy sokaknak hülyeségnek tűnhet ez az egyetlen háklim, de nekem fontos. Köszönöm.

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok. Megérdemelted a díjjat. Ez egy igazán izgalmas történet. :D Az írásaidat szépen fölépíted. Egyből érthető a történet. Alapos munkát végzel. Még egyszer fogadd el a gratulációmat. :D



    U.I:Csak úgy kíváncsiságból nem tudod ki lett ez első?

    VálaszTörlés
  2. Szia!!
    Szeretnék neked hatalmas ovációval gratulálni, teljes mértékben megérdemelted:):)
    Melinda

    VálaszTörlés
  3. Szia Drusilla!
    Gratulálok a díjjakhoz! Tényleg ahogy a többiek is írták teljes mértékben megérdemled! Ez a történeted annyi szálon fut, hogy én már bele bolondultam volna az írásába, de te olyan jókat ki találsz és nagyon jól viszed.
    Nagyon tehetséges vagy! Imádom az írásaidat.
    További jó írást, és sok ihletet, és minden jót.
    Üdv. puszi: Rozi

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek! Igyekszem Nektek jó történeteket írni, hogy kikapcsolódjatok egy kicsit a blogjaimon :)
    Kiss girl, ha jól emlékszem, akkor Szylu - Vérvörös alkonyat című írása lett a győztes. Az is nagyon jó fic. Csak ajánlani tudom. Bár merőben más, mint az enyém, így nehéz összehasonlítani őket szerintem. De szoktam olvasni, hogyha időm engedi, és nagyon ötletes, jól átgondolt fic, remek alapötlettel. Csak ajánlani tudom, ha még nem volt hozzá szerencsétek. :)

    VálaszTörlés