KAMPÁNY!

KAMPÁNY!

2010. július 1., csütörtök

La Push vámpírja - 60. fejezet

60. fejezet


SZIASZTOK! MELINDA, TUDOM, HOGY TARTOZOK NEKED EGY DUPLAFEJIVEL, DE ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY A KÖVETKEZŐ LESZ AZ, MERT A BÁLT ÉS AZ UTÁNA KÖVETKEZŐ ÉJSZAKÁT KELL MAJD HELY KIFEJTENI :) REMÉLEM NEM GOND, HOGY ÍGY OLDOM MEG, DE SZERINTEM TI IS ÖRÜLNI FOGTOK, HOGY NEM VÁGOM KETTÉ A BÁL ÉJSZAKÁJÁT :D PUSZI, DRUSILLA

(Alice szemszöge)



Annyira tökéletesen megszerveztem, és kitaláltam már mindent. Minden pár kap majd egy sátrat az erdő különböző részeiben, és akkor a szerelmek hol kiteljesedhetnek, hol pedig elmélyülhetnek, ahol pedig már kiteljesedtek, és elmélyültek, azok a párok csak eltöltenek egy gyönyörű éjszakát selyempárnák, és puha pokrócok forgatagában, de nem tudom, hogy melyik sátrat hova tegyem. Nem látom, hogy ki minek örülne a legjobban, és ez bosszant. A fene abba a furmányosan működő képességembe. Túl akarok látni a farkasokon, de nem megy. Ráadásul három is jelen lesz, mert ha még csak egy lenne, akkor a sötét folt lenne a tökéletes hely a farkas számára, de így hogy hárman vannak, három üres folt van a látomásomban, és három helyszín. Kit hova tegyek? Ez szörnyű, a világ legjobb szervezőjének fogalma sincs, hogy mit tegyen, hogyha néhány farkas az útjába kerül.

- Drágám, hagyd abba a pánikolást, légy szíves. Mi a baj? – kérdezte Jasper az erdő közepén állva. Éppen Billy és Johanna sátrát akartuk elhelyezni, de nem tudtam, hogy a barlangba, a vízeséshez, vagy a tisztásra kellene-e tenni. Ez az éjszaka a legnagyobb lehetőség Bella fia számára, és nem szúrhatjuk el. Szükségem lesz segítségre.

- Nem tudom, hogy melyik farkas sátrát, hova tegyem. Fel vagyok háborodva rajta, hogy még mindig nem látok túl a farkasokon. Bármennyire is erőlködöm, és próbálkozom, egyszerűen nem megy – keltem ki magamból. Nem sülhet el rosszul az éjszaka, ez nagyon fontos, és már csak egy nap van hátra a partiig. Ki bírja ezt idegekkel?

- Alice, mély levegő – szorított magához szerelmem. Majd elkezdte cirógatni a hátamat – Beszív… kifúj – utasított Jasper. Én pedig engedelmeskedtem neki, hiszen ki más tudna ennyire kellemesen megnyugtatni. – Jól van, akkor most gondoljuk át logikusan, hogy kit hova kéne tenni.

- De fogalmam sincs – keltem ki újra magamból. Melyik részét nem érti annak, hogy kudarcot vallhat a parti? Élet és létfontosságú, hogy megoldjuk a problémát. Egy farkas boldogsága múlhat most egyetlen döntésemen. Ha rossz helyre teszem Johannát, és Billyt, és nem jönnek össze, akkor én nem is tudom, hogy mit csinálok.

- Alice – szólt rám Jasper kicsit erélyesebben. – Tudom, hogy te vagy a világ legjobb parti szervezője, és mindketten tudjuk, hogy profi is vagy. Úgyhogy viselkedj úgy, mint egy igazi szakember. Meg kell tudnunk, hogy ki mit szeret, és ki erre a legalkalmasabb, hogy megtudjuk?

- Maga az érintett, de gondolj csak bele. Álljak oda Johanna elé, és kérdezzem meg tőle, hogy „Johanna? Az erdőben hol gondolnád úgy, hogy nem tudsz Billy nélkül élni? Hol lenne a tökéletes hely ahhoz, hogy végre kihúzd magadból a bent ragadt karót, és hagyd, hogy megcsókoljon?”

- Nos, itt-ott kicsit erős volt ez az elmélet, a karót én kihagynám a monológból, bár nem is pont erre gondoltam – mosolyodott el Jasper.

- Akkor, kérlek, avass be, hogy mire gondoltál – néztem rá boci szemekkel.

- Nos, történetesen van egy bátyánk, aki ismeri mindenki gondolatait, persze kivéve a családjáét. Ráadásul Carlisle is elég sokat tud Johannáról. Szerintem kéne egy kupaktanács, és már meg is találnánk a megoldást – ajánlotta a lehetőséget szerelmem.

- Ez egy remek ötlet, te zseni vagy – vetettem rá magam Jasperre boldogan. Mire szegénykém felborult, én pedig rázuhantam. – Bocsi – mosolyodtam el szégyenlősen.

- Ugyan, te bármikor levehetsz a lábamról, édesem. Viszont most menjünk, hogy minél előbb felállíthassuk még ezt a három sátrat, mert holnap már jön a bál. Remélem, hogy jó kis pörgős dalokat is terveztél a bulira.

- Még szép, hiszen tudom, hogy mennyire imádod a jól táncolható, gyors dalokat – hízelegtem neki.

- Köszönöm, kicsim – csókolt meg szerelmem.

- Nincs mit, részemről az öröm, most viszont tényleg menjünk – pusziltam még meg. Majd felpattantam, és magammal húztam őt is.

Ahogy mindketten a lábunkon álltunk, azonnal futni kezdtünk a házunk felé, már alig vártam, hogy megtudjam azt, amit szeretnék. Edward és Carlisle biztosan tud segíteni, na meg esetleg Bella is, hiszen ő ismeri legjobban a fiúkat. Szerencsére csak néhány percre voltunk a háztól, de én már előtte elkezdtem Edwardnak gondolatban kiabálni, hogy jövünk. Már mindenki hazaért, úgyhogy már csak nekünk kellett odaérnünk. Mire hazaértünk már mindenki a földszinten várt ránk, én pedig azonnal besüvítettem szerelmemmel a nappali közepére, hogy előadjam a problémát.

- Már felállítottuk az összes sátrat, de a farkasokat nem látom, nem tudom, hogy nekik hova kéne tennem a sátrat. Mármint tudom, hogy hova fognak kerülni, mert a sötét foltokat ki tudom szűrni, de nem tudom, hogy melyik helyszín, kinek lenne megfelelő – magyaráztam feldúltan.

- Alice, szerintem mindegyik hely nagyon szép, úgyhogy nem értem a problémát – nézett rám Esme mosolyogva.

- Minek ez a nagy felhajtás? Nem mindegy, hogy melyik sátrat, ki és hol tépi szét? – kérdezte Emmett vigyorogva.

- Nem, mert Johanna és Billy még nem egy pár, úgyhogy fontos a helyszín, hogy kellőképpen romantikusnak érezzék a dolgot – magyaráztam komolyan. – Bella, mit szeretnek Gaby és Jake? – kérdeztem kíváncsian.

- Elbújni a szobájukban, legalábbis mostanában leginkább azt – nevetett fel barátnőm. - Maguk között szerelmi fészeknek, vagy saját kis barlangnak nevezik – mondta Bella mosolyogva.

- Remek, akkor övék lesz a barlang – tapsikoltam boldogan. Már csak két hely maradt ki. – Anthonynak, és Nath-nak mit javasolnál? Egy gyönyörű rétet, vagy egy eldugott kis zugot az erdőben, egy meleg vizes forrás, és egy vízesés mellett? – kérdeztem izgatottan.

- Én a rétet tartanám fenn Nath és Anthony számára – gondolkodott el Edward.

- Johanna imádja a vízeséseket, minden vágya, hogy egyszer láthassa a Niagarát – gondolkozott el Carlisle. – Még képet is láttam több helyen kirakva Johanna felségterületén.

- Fantasztikus, akkor a barlanghoz Gaby és Jake, a rétre Nath és Anthony, végül, de nem utolsó sorban pedig Johanna és Billy a vízeséshez. Akkor mindenki megvan, hála az égnek. Már csak az utolsó simítások vannak hátra, és minden tökéletes lesz. Lányok, most azonnal velem jöttök a virágoshoz, és el kell hoznunk a párnákat, és a selyemtakarókat is. Rose, Edward, Carlisle, kell a kocsitok. Gyerünk már lányok – adtam ki az utasítást. – Fiúk, fel kell állítani a sátrakat. Színkódok vannak a sátrakon, mindenkinek a báli ruhájához illő darab. Gyerünk, Edward figyelj – álltam elé. Majd megmutattam neki, hogy mit, hova, és hogyan tegyenek. – Mindennek készen kell lennie holnap délutánra, hogy az esti parti már zökkenőmentesen működjön.

- Jasper, megkérhetlek, hogy nyugtasd meg a feleséged? – forgatta meg Emmett a szemeit. – Vagy csak én érzem úgy, hogy túlpörgött?

- Nem, egy kicsit túl van pörögve, de pont ettől olyan ellenállhatatlan – kacsintott rám szerelmem.

- Oh, értem én, az aktív pipikre gerjedsz, öcsi. Ezt egyáltalán nem csodálom – vágta hátba Emmett Jaspert.

- Ezt majd később megbeszéljük, Emmett – forgatta meg a szemeit szerelmem.

- Nem, nem fogjátok széttörni az erdőt, és a sátrakat – ugrottam közéjük. – Bírjátok ki a bosszúhadjáratot jövő hétig, mert két napig senki nem fog itt bunyózni. Nem kell, hogy halálra rémisszétek Johannát. Viselkedjetek rendesen, különben… - gondolkoztam el.

- Különben? – vigyorodott el Emmett.

- Különben elutazom egy hónapra Párizsba divattal foglalkozni, és nem jöhetsz velem. Egyedül leszel egy hónapig, és nem érhetsz hozzám – segített ki Rosalie. – Tehát viselkedj, és ne tedd tönkre a bálunkat, különben nagyon nagy bajban leszel, Emmett Cullen.

- Na de, bébi – lépett közelebb Rose-hoz.

- Amit mondtam, megmondtam, vagy viselkedsz, vagy hatalmas bajban leszel – mondta Rose komolyan. Majd azért egy gyors csókot nyomott Emmett ajkaira, azután pedig bepattant a kocsiba.

- Mint az oviban. Te is légy jó, édes – simultam Jasperhez.

- Tudod, hogy sosem tenném tönkre a bált – kacsintott rám szerelmem.

Én pedig megcsókoltam, majd bepattantam Bella mellé a Volvóba. Edward éppen a nyitott ablakon lógott befelé, és eléggé lefoglalta barátnőm száját. Nem úgy néztek ki, mint akik abba akarják hagyni, úgyhogy kénytelen voltam diszkréten megköszörülni a torkomat.

- Khm… hahó, a húgotok itt ül az autóban, és sikító frászt kap tőle, hogy előtte nyaljátok-faljátok egymást. Sosem gondoltam, hogy még egyszer ezt fogom mondani, de menjetek szobára, vagy hűtsétek le magatokat. Napok óta csak ezt a fajta kommunikációt űzitek. Nem csak ketten éltek a házban – rángattam meg Bella vállát. Így végre elszakadt Edward ajkaitól. – Nem örökre viszem el, csak néhány órára. Éjszaka majd bepótolhatjátok a most kimaradt összebújást. Ma mindenkinek szép estélye lesz, aki itthon lesz – kacsintottam rájuk. – Na, végre abbahagytátok. Komolyan srácok, én örülök, hogy végre újra egymásra találtatok, és azt is tudom, hogy csodásan rendeztem be a szobátokat, de ne legyetek ennyire antiszociálisak. Ez egy bál lesz. Tudjátok, tánc, szórakozás, beszélgetés, nem kettesben, és szigorúan ruhában, legalábbis amíg el nem juttok a sátratokig.

- Kicsi, és bosszantó – forgatta meg a szemeit Edward.

- Sebaj, így szeretjük – simított végig az arcán Bella. Majd megint egymás ajkai felé kezdtek közelíteni.

- Állj – kiáltottam fel. Mire mindenki ránk nézett. – Ez már nekem is sok. Komolyan uralkodjatok magatokon. Rosszabbak vagytok, mint két tinédzser – morogtam. Bár igazából belülről szélesen mosolyogtam. Mikor akarja már Edward megkérni Bella kezét? A gyűrűt már ott hordja hetek óta a zsebében. Mi lenne, hogyha most már erőt venne magán?

- Jól van na – húzta el a száját Bella. – Gondolj bele, hogy volt ötven év megvonás is. Te hogy viselkednél Jasperrel, ha el lennél szakítva tőle ilyen hosszú időre? – kérdezte felhúzott szemöldökkel.

- Oh, ez jó ötlet, nem a megvonás. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan viselkednél. Jó lenne, ha esetleg érzékeltetnéd is – szólt közbe Jasper.

- Na, de Jazz – néztem rá döbbenten.

- Ugyan már, édesem. Csak kíváncsi vagyok rá, hogy hogyan képzelnéd el a dolgot – hajolt be Jasper az én oldalamon az ablakon. Majd szenvedélyesen megcsókolt.

- Khm… azt hittem, hogy bált szervezünk, és hogy ez most nagyon fontos – rázta meg Bella a vállamat.

- Ha nektek szabad enyelegni, akkor nekem is – vigyorodtam el. Majd visszafordultam szerelmem felé, de csak egy gyors csókot nyomtam még a szájára, azután pedig elszakadtam az ajkaitól.

- Kölcsönkenyér visszajár – kacsintott rám Bella.

- Még én vagyok fickós? – állt meg Emmett vigyorogva a kocsink előtt. – Rose, neked is így kéne elbúcsúznod tőlem mindig – vetette fel lökött bátyánk.

- Drágám, majd este megkapod a magadét – kacsintott rá Rosalie.

- Oké, már meg is vagyok győzve, akkor este, bébi – mondta Emmett kajánul.

Majd Rose kifarolt a piros sportkocsijával. Mi pedig Bellával a nyomába eredtünk. Utánunk pedig Esme jött Carlisle kocsijával. Szüleink, mint mindig, most is csak visszafogottan megcsókolták egymást. Majd fogadott anyánk már indult is utánunk. Előttünk soha nem estek túlzásokba. Még akkor sem, hogyha nagyon vágytak egymásra. Jasper mesélt egyszer-kétszer elsöprő vágyakról, de Esme és Carlisle önuralma szinte már végtelennek tekinthető.

- Mi a terv, merre menjek? – kérdezte Bella hirtelen.

- Hát az ágynemű boltba, mára nincs más teendő, ágyneműk, aztán virágok, és kész. A hidegtálakat, és a süteményeket holnap délelőtt kiszállítják – gondolkodtam el. Már minden készen áll a partira.

- Be kéne szaladnom még boltba is. Billy azt mondta, hogy csoki tortát ígért Johannának vanília mázzal. Szeretném még ma megsütni, hogy holnapra összeérjenek az ízek, és tökéletes legyen, Billy szerint a süti ígérete nagyon komoly dolog – mosolygott barátnőm.

- Persze, akkor útba ejtjük a közértet is – bólintottam rá. Csoki tortát rendeltem, de nem vanília mázasat, hanem habosat. Ha így kihangsúlyozzák ezt a máz dolgot, akkor biztos fontos. – Egyébként, hogy álltok Edwarddal, ha megkérdezhetem? – kezdtem el puhatolózni.

- Jól, azt hiszem. Boldog vagyok, és ő is az. Ennél többre azt hiszem, hogy nem is vágyhatnék. Van egy fiúnk, újra együtt vagyunk, megbeszéltük a nézeteltéréseinket. Nem hiszem, hogy lenne bármi gond közöttünk – mosolygott rám barátnőm.

Ha Bella is így érez, akkor talán most hétvégén végre itt lesz az idő, és Edward megkéri a legjobb barátnőmet. Már alig várom, hogy eljegyzési partit, leánybúcsút, és esküvőt szervezzek, persze Anthony és Nath esküvője után, hiszen nem lehet dupla esküvő, milyen lenne már, hogyha anya, és fia egyszerre állnának az oltár előtt. Abszurdum. Külön lagzit szervezek ez egészen biztos. Bella hófehér fűzős ruhában lesz, olyanban, amilyenben a hölgyek Edward korában léptek az oltárhoz. Edward pedig fekete szmokingot és csokornyakkendőt fog viselni. A nászuk előtti éjszakát pedig mindenképpen külön kell tölteniük, nehogy rossz ómen szállja meg a boldogságukat.

- Jaj, úgy örülök, hogy újra velünk vagy. Annyira hiányoztál, és Edward olyan elveszett volt nélküled, de most már örökké együtt lehetünk, és ez annyira szép. Csodálatos életünk lesz – lelkendeztem.

- Igen, Alice, egy ideig biztosan együtt leszünk – mosolyodott el Bella halványan. Egy ideig? Mi az, hogy egy ideig? Ez nem helyes válasz. Ez határozottan rossz vicc. – Megjöttünk – állt meg Bella. Mielőtt még rákérdezhettem volna, hogy ezt meg, hogy a csudába értette. Hiszen most, hogy már együtt van megint a bátyámmal, már semmi nincs, ami elválaszthatná őket.

- Bella? – kezdtem bele, mikor kiszálltunk.

- Tessék? – mosolygott rám szikrázóan.

- Hogy értetted, hogy… - kezdtem bele újra.

- Gyertek már, lemegy a nap, mire mindennel végzünk, és a macikámnak szép estét ígértem, lányok – ragadott karon minket Rosalie.

- Hihetetlen, hogy milyen kis pajzán vagy – csóváltam meg a fejem.

- Hát, akinek ilyen férje van, az ne is várjon mást – nevetett fel Rose-t. – Emmett mentségére szóljon, hogy miért ne lennénk azok, hogyha ennyire összepasszolunk?

- Jogos – bólogatott Bella hevesen.

- Istenem, inkább átpártolok Esméhez, neki legalább nem csak a szexen jár az esze – forgattam meg a szemeim.

- Most miért? – kérdeztek a lányok utánam, morcosan.

Nem is foglalkoztam velük, csak felnevettem, majd követőre fogtam Esmét, aki már a függönyöket nézegette. Kíváncsian figyeltem, hogy mit akar kihozni ebből az egészből. Hiszen most vettünk a házba új függönyöket, ráadásul Esme azokat a darabokat nézte, amik színben harmonizáltak a sátrakhoz.

- Mit csinálsz? – léptem mellé kíváncsian.

- Nos, az jutott eszembe, hogy esetleg, mivel a sátrak eleje felhajtható, mutatós lenne mindegyikhez egy függöny, amin át lehet nézni a csillagokat, és a hold fényét, de mégis zárt, így nem jutnak be az élősködők.

- Ez fantasztikus ötlet – mosolyodtam el. Akkor a párnák és selyemtakarók mellé, keressünk még minden sátorhoz függönyt is.

Esme és én gyorsan összeszedtük a megfelelő mennyiségű függönyt, majd Bella és Rose keresésére indultunk, akik megigézve néztek egy gyönyörű tűzvörös ágynemű szettet.

- Mit gondoltok? Tetszene ez Johannának? – kérdezték tőlem és Esmétől.

- Szerintem fantasztikus – bólogatott Esme.

- Nekem is nagyon tetszik. Elvisszük – bólintottam rá. Majd olyasmi történt, amire egyáltalán nem számítottam. – Tanya? – kérdeztem döbbenten. Hogyhogy nem láttam, hogy itt lesz?

- Sziasztok – mosolygott ránk.

- Mi járatban? – kérdezte Bella kedvesen.

- Csak egy hirtelen ötlet vezérelt ide. Alice nekem sárga ágyneműt szánt, amit én szeretek is nagyon, de a jelek szerint nem egyedül leszek a sátramban, úgyhogy szeretném kicserélni egy bordó, vagy fekete árnyalatú darabra. Láttam is egyet a kirakatban, ami nagyon megtetszett, ezért tértem be ide.

- Ha nem egyedül leszel, akkor kivel? – kérdeztem felhúzott szemöldökkel. Majd hirtelen látomás tört rám. - Ó…

- Még semmi sem biztos – rántotta meg a vállát Tanya.

- Miért nem szállsz le Justinról? – morogtam rá.

- Alice, viselkedj – szólt rám Esme.

- Mi a bajotok azzal, hogy kedvelem a srácot? Nem bántottam eddig sem, és nem is akarom bántani – mondta dühösen.

- Semmi baj, Tanya, csak mostanában kicsit mind feszültek vagyunk – fogta meg Bella a kezét.

- Te miért vagy mindig kedves, amikor Edward szóba sem áll velem? – kérdezte felhúzott szemöldökkel. – Ez valami trükk?

- Nem, én csak barátkozni próbálok – rántotta meg a vállát barátnőm. – Gyere, keresünk nektek egy nagyon dögös ágyneműt – húzta el Bella Tanyát a vörös ágyneműk irányába.

- Nem értem ezt az egészet – sóhajtottam fel.

- Bella csak próbál kedves lenni, ennyi – rántotta meg Rose a vállát. – Egyébként, ha megfigyeltétek, ő sokkal jobban szótért Tanyával, mint mi. Talán, ha kedvesen próbálkoznál te is Alice, akkor nem torkollna le állandóan. Egyébként szerintem tényleg érdekli őt Justin. Egyetértek Bellával. Aggódik érte.

- Tudom – sóhajtottam fel.

- Mit tudsz, Alice? – kerekedtek ki Esme szemei.

- Tanya vigyáz Justinra éjszakánként. Olyan, mint Edward volt. Felül egy faágra az ablaka előtt, és őrzi az álmait. Eleinte még csak szórakoztatónak tartotta, hogy tetszik egy helyes srácnak itt is, de Jasper szerint az érzelmei megváltoztak, és tényleg érdekli őt, hogy mi van Justinnal. Ezért is kerüli Edwardot. Nem akarja, hogy rátámadjon azért, mert figyeli Justint. A bátyánk mostanában elég ingadozó érzelmileg.

- Akkor talán adhatnánk Tanyának végre egy esélyt – ajánlotta Esme. – Gyertek, próbáljunk meg barátságosak lenni. Könnyen lehet, hogy Bellának igaza van, és jobban tennénk, hogyha újra a barátai lennénk Tanyának. Elvégre a vendégünk.

- Tudom, hogy igazad van anya, de sosem rajongtam Tanyáért – morgolódtam tovább.

- Csak azért nem, mert Edwardot akarta, és te féltékeny voltál a kedvenc bátyádra, kicsim – simogatta meg Esme az arcomat. – Érdekes módon Bella ellophatta tőled Edwardot.

- Bella már tészta, nem is hasonlít Tanyára – ráztam meg makacsul a fejem.

- Tényleg nem? Szerintem Bella is nagyszerű kis szukkubus lenne, ha akarna – vigyorodott el Rose.

- Rosalie – kerekedtek ki a szemeim.

- Miért? – kérdezte Rose döbbenten. – Azt ne mondd, hogy ti nem halljátok, hogy milyen jól érzik magukat Edwarddal. Ha még egy kicsit gyakorolnak, akkor talán még Emmettet és engem is leköröznek. Pontosan tudod, hogy miről beszélek. Jasperrel mostanában gyakran elmenekültök a házból, már hogyha sikerül éjszaka kijutnod a szobából – nevetett fel nővérem.

- Rosalie, itt mások is vannak, nem magunk vagyunk – sandítottam körbe a kikerekedett szemek láttán.

Remek, most mindenki azt hiszi, hogy mi állandóan csak azt csináljuk. Már így is elég szegény Jazznek féken tartania magát, hogy eljussak egy ruháig a gardróbba, és akkor még fel is hánytorgatják. Na jó, tulajdonképpen nem is rossz, hogy Emmett és Edward állandóan szeretni akarják a lányokat, mert éppenséggel nekem sincs ellenemre, hogy Jasper mostanában igen nagy figyelemben részesít, és Esme is állandóan mosolyogva jön le a nappaliba. Juj, erről nem akarok tudni. A fogadott szüleim szerelmi életére nem vagyok kíváncsi. Mondjuk, máséra se lennék, csak a sajátomra. Jasperrel eddig is tökéletesen kiegyensúlyozottak voltunk, csak egy kicsit ritkábban feledkeztünk ennyire egymásba. Jézusom, én is mániákus vagyok már? Rossz hatással vannak rám a lányok, de ha egyszer olyan szép esténk volt. Nem, Alice, hagyd abba. Torkoltam le magam. Ágynemű, és függöny, most erre kell koncentrálnom. Holnap bál, akkor majd kettesben leszünk Jazzel, és… na jó, ebből tényleg elég. Én nem vagyok szukkubus, és a testvéreim sem azok. Lehet, hogy tényleg nem is különbözünk annyira a Denaliktól?

- Alice, gyere már – szólt rám Rosalie. – Megyünk a fehérnemű boltba, ha már úgyis van egy csomó selyem ágyneműnk, akkor kéne hozzá harmonizáló fehérnemű is, nem?

- Hát, tulajdonképpen nem volt betervezve, de jó ötlet – lelkesedtem be.

Sötétzöld selyemágyneműnk van, akkor mondjuk méregzöld fűző, és francia bugyi meg egy dögös hálóing is jól jönne. Néhány perc alatt átértünk a fehérnemű boltba, és mindenki az ágynemű és sátor színeihez harmonizáló darabokat választott. Bella mélykékben tündökölt, míg én maradtam a méregzöldnél. Rosalie tűzpiros csipkét választott, Tanya mély bordó szatént, Esme sötétlila hálóinget választott. Ezután a lányoknak is vettünk ajándékot Nathalie-nak királykék, Gabynak barackszínű szettet választottunk, míg Johanna hosszas vitatkozás, és gondolkozás után egy korall színű rövid, szatén pizsamát kapott ajándékba. Carmennek egy fekete csipke hálóinget vettünk, majd Irinának és Kate-nek pedig egy-egy rövid pizsamát vettünk rózsaszínt, és halványlilát. Kate és Irina egy sátrat kapott, de ettől még lehetnek csinosak, és kívánatosak. Néha csak úgy magunknak is élvezet kiöltözni. Este boldogan, és elégedetten tértünk haza a párjainkhoz. Minden tökéletes volt, már csak holnapig kellett várnunk, és eljön a bál ideje, ahol ha minden jól sikerült végre minden pár egymásra talál. Alig várom már, hogy lássam az elégedett és boldog arcokat magam körül.

14 megjegyzés:

  1. Szia Szuper lett már megint :D Kiváncsi leszek mit hozol ki Bella elkotyogott szavaiból :D
    siess a kövivel :D

    VálaszTörlés
  2. nagyon jó lett :D
    én sejtem hogy miért mondta Bella azt amit :)
    de nem mondom el mert le lövöm a "poént" :P
    várrom a kövit :D
    puszi xoxo

    VálaszTörlés
  3. Szia!!
    Drusilla nem baj hogy külön vetted örültem már ennek is és Alice szemszögét nagyon szeretem:):)
    Tanya pedig nos kezd egy picit szimpatikus lenni de nem túlzom el:)
    Bella miért mondta azt hogy egy ideig..???*csóválja az értetlenkedő fejét*
    Ám Bella kedvessége tanya felé remélem nem kell majd csalódni a lányban.Alice pörgőssége és kisebb fajta sokkja hogy hol legyenek a sátrak..És Jasper nyugtatgatása nos sikeres volt..:)Rose és a szerelmi élet megbeszélése a bolt kellős közepén nos talán igaza van:)
    Edward és Bella pedig alig tudtak elválni egymástól a kölcsönkenyér pedig..Szerintem a sátrak semmi nem fog maradni majd de hát egyszer felhasználhatósak ...
    Imádtam minden sorát köszönöm szépen, nevetett megmosolyogtatott és még jobban izgulva várom a következő részeket!!:):)
    Melinda

    VálaszTörlés
  4. Szia
    Nagyon jó lett Már alig várom, hogy olvassa a bál eseményeit. Teljesen felcsigáztál minket. Szia Ani

    VálaszTörlés
  5. Nagyon király lett! A végére már el is felejtettem azt az egy ideig szöveget, és a kritikáknál nem is értettem, hogy miről van szó, de aztán rájöttem. Amúgy nekem is van egy tippem, ami könnyen megoldható. Szóval ha azb a baj amire gondolok... Amúgy a pánikroham meg a túlpörgés tényleg király lett. Az egyész király lett, de már tényleg Johanna hiányom van.

    VálaszTörlés
  6. Tetszett nagyon ez a rész..:D
    olyan jókat nevettem egyes részeken=)
    nagyon kíváncsi vagyok a bálra....:D
    várom nagyon a következő részt.
    puszi

    VálaszTörlés
  7. Szia Drus! :)
    Jaj Alice olyan Alice-es volt de mi így szeretjük!! :) Oh Jasper áh :) Imádom őt olyan aranyos ahogy próbálja lenyugtatni kedvesét és sikerült is neki :) Ez a sátras téma meg nagyon jó volt. De hála Jasper remek ötletének meg tudta Alice kinek hova kell a sátrat raknia :) És Tanya remélem nem kell benne csalódnom igazság szerint kezdem őt megkedvelni. remélem komolyan gondolja Justin-nal :) És Bella mi az, hogy egy ideig? Könyörgöm mondd azt, hogy jelenleg így egy ideig mert lehet sejti, hogy Edward meg akarja kérni a kezét?? És ezért mondta, hogy egy ideig? Mert hamarosan férj és feleség lesznek?? Ne hagyj kétségek között minket könyörgöm! :)
    Ja és Rosek na az nem volt semmi az üzlet központ közepén a nemi életről társalogni na de hát nem csodálom Emmett mellett csak ilyen lehet :) Jaj de Esmeék is édesek voltak ám :) A család előtt csak diszkréten :) Habár Jasper előtt mint Alice is említette nem nagyon tudják elrejteni az érzelmeket de még akkor is visszafogottak :)Na és Edward Bella páros hát van mit bepótolni 50 év hiány hát elég sok ám!! :) És Alice sem bírná addig Jasper nélkül de ezt tudjuk!! :) Kíváncsian várom a bál eseményeit! :) Van egy olyan érzésem, hogy remek lesz!! :) Remélem nem bánod, hogy egy regényt írtam de mos ilyen írós kedvemben vagyok!! :D Na szóval remélem hamar jön a folytatás! :) Mert már most tűkön ülök és azt utdod, hogy egy idő után fáj :D Kívánok sok ihletet a kövi részhez :)
    Üdv:Solya/ Padavanod és Barátnőd egyben :)

    VálaszTörlés
  8. Szia!!
    Nagyon jó lett!!
    Habár Bella kijelentése egy kicsit megijesztett!:O
    Remélem nem gondolta komolyan!!
    Várom a kövit!!
    Grat a 60. fejihez!!

    VálaszTörlés
  9. Szia
    Gina vagyok remek lett ez a rész is, mint mindig. Igaz az elején rögtön a frászt hoztad rám, mikor Bella azt mondta egy ideig boldogan lesznek együtt. Remélem itt csak arra gondoltál, hogy a Cullen család egy idő után tovább költözik, míg Bella már több mint ötven éve él a faluban és mint szerető szülő nem akarja magára hagyni a fiait. Kérem ez nem lehet akadály, mindenre van megoldás különösen egy olyan remek írónak mint te. Remélem egyre gondolunk és hamar megnyugtatsz minket hisz mint látom ez egy mondat nem csak az én érzékeimet hegyezte ki. Alice a mi kis energia bombánk most is hozta a formáját, nagyon jó volt az ő szemszögéből is olvasni. Én különösen kedvelem Alicét és Jaspert is szerintem mindketten nagyon érdekes és szeretettre méltó karakterek. Na és Rosali hát nem semmi amit produkált a bevásárlóközpontban, ahogy olvastam soraidat hangosan felnevettem és rögtön Emmett jutott az eszembe mintha őt hallanám pedig nem. Na és amikor azt hittem, hogy Rosali előadását már nem lehet túlszárnyalni meglepetések terén ebben a fejezetben mekkorát tévedtem Hisz itt jött a képe Tanya és teljesen elámultam Bella milyen kedves vele de nem ez lepet meg hanem az hogy éjszakánként őrizte Justin álmát, Csak nem megkomolyodott Tanya még a végén igaz szerelmet fog érezni valaki iránt, hisz Edward is így kezdte Bellával és tessék mi lett a vége. Még a végen megkedvelem azt a nőszemélyt pedig eddig mindig utáltam kétszínűsége és mérhetetlen rosszindulata miatt. Remélem a bálon összejön Billy kedvesével és Tanya is megtalálja a boldogságot Justin oldalán. Tűkön ülve várom a folytatást Puszi Gina

    VálaszTörlés
  10. szia ez kiráj volt várom a kövit puszy
    ui.:kellemes nyarat

    VálaszTörlés
  11. Szia Drusilla!
    Nagyon jó lett ez a fejezet, főleg Alice szemszögével :D Alice az örökmozgó, partiszervező tündér :))) Azért néha kicsit túl lő a célon a szervezéssel, de mi épp így szeretjük. Tetszett ez a csajos bevásárló túra. Annyira aranyos családot alkotnak :D
    Bella egyik mondata meglepett, nem szeretném, ha most, hogy boldogok, szétszakadjon majd a család :( Remélem, valami más miatt mondta ezt :)
    Már nagyon kíváncsi vagyok erre a bálra és az azt követő estére! Kíváncsi vagyok, mit találtál ki :D Főleg a Billy-Johanna, Edward-Bella, és a Nath-Anthony vagy a Gaby-Jake párosok estélyére vagyok főként :D
    Nagyon várom a következő fejezetet!!!!
    Puszi: Szandra

    VálaszTörlés
  12. Szia Drus! :)
    Még mindig imádom a történeted! Egyszerűen fantasztikus, lenyűgöző! Ez a sok csavar és fantázia benne! Alig várom, hogy mi lesz a bálon... Kinek a szemszögéből fogod írni?:$:D
    Tanya... khm... számomra meglepő, én nem szeretem őt :(:D
    Nagyon várom a folytatást!:P
    Puszi: Hencii

    VálaszTörlés
  13. Szia Minnyu!
    Örülök, hogy tetszett :) Majd meglátod, hogy mi lesz belőle :D
    Puszi

    Szia Evcu!
    Nagyon örülök, hogy tetszett :)
    Puszi

    Szia Melinda!
    Nagyon örülök, hogy tetszett :) Majd kiderül, hogy miért mondta azt Bella, amit :D
    Puszi

    Szia Ani!
    Nagyon örülök, hogy tetszett :) A folyti már tényleg a bál lesz :D
    Puszi

    Szia!
    Nagyon örülök, hogy tetszett :) Majd kiderül, hogy-e a tipped :) A Johanna hiányodat pedig hamarosan orvoslom :D
    Puszi


    Szia Norcs.!
    Nagyon örülök, hogy tetszett :) Igyekszem a folytival :D
    Puszi

    Szia Solya!
    Nagyon örülök, hogy tetszett a fejezet :D Nem árulom el, hogy Bella hogy értette, de hamarosan kiderül :) Most pedig következik a bál :DEgyébként pedig bármikor nyugodtan írhatsz kisregényt :)
    Puszi

    Szia Izzy!
    Nagyon örülök, hogy tetszett :) Hogy Bella miért mondta azt, amit mondott az hamarosan kiderül :D
    Puszi

    Szia Gina!
    Nagyon örülök, hogy tetszett :) Hát Edward és Bella kapcsolata nem lesz egyszerű, és még nem tudom, hogy mi lesz a vége, de nemsokára ki fog derülni :) Most pedig a bál következik, amit már annyira vártok :D
    Puszi

    Szia Demon!
    Örülök, hogy tetszett :) Köszönöm szépen, neked is kellemes nyarat :D
    Puszi

    Szia Szandra!
    Nagyon örülök, hogy tetszett :D Igyekszem a folytival, ami már bálos rész lesz :D
    Puszi

    Szia Hencii!
    Nagyon örülök, hogy tetszik :) A bál majd több szemszöges lesz, még nem tudom, hogy kik lesznek azok, de többen lesznek az biztos :D
    Puszi

    VálaszTörlés